Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros

Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros

Hinta/henkilö alkaen € 155.10

Versaillesin opastetulla kierroksella tutustutaan Kuninkaallisiin asuntoihin, Peilisaliin ja Kuningattaren makuuhuoneeseen . Palatsin jälkeen jää aikaa tutustua omatoimisesti palatsia ympäröivään puistoon.

Versaillesin jälkeen ajamme takaisin Pariisiin jossa nautimme lounaan (3 ruokalajia, ei juomia) ravintolassa Pariisin sydämessä.

Iltapäivällä lähdetään Pariisin kaupunkikierrokselle ja näemme tärkeimpiä pariisilaisia monumentteja (ääniteopastus) kuten Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Riemukaari, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg puisto, Saint-Germain des Prés ja Eiffel torni .

Kaupunkikierroksen jälkeen on tilaisuus yhden tunnin opastettuun Seine joen risteilyyn josta voi ihastella kuuluisia siltoja ja kuulla lisää kaupungin historiasta.

Kierros päättyy hissikyytiin Eiffel tornin toiseen kerrokseen. josta on hurmaavat näköalat Pariisiin.

Lisätietoja :
- Kesto: Lähes 10 tuntia.
- Kierros alkaa joka päivä klo 8.45 paitsi maanantaisin.
- Hintaan sisältyvät risteilyliput, pääsyliput Versaillesiin, lounas (ilman juomia) ja pääsylippu Eiffel torniin!

- On few occasions the visit to the Eiffel Tower could be replaced by a visit at the Montparnasse Tower. The Montparnasse Tower offers the best 360° view to discover Paris: facing the Eiffel Tower, the panoramic view is the best location to admire the top attractions and monuments the city has to offer.  
- We will of course do all we can to visit the Eiffel Tower on this tour, but cannot guarantee this at time of booking.
- You, as a client, will be informed of the tour itinerary on the day of departure, not before.
- Should the itinerary include the Montparnasse Tower instead of the Eiffel Tower, you can choose to cancel (on the spot) and get a full refund
- If you accept the Montparnasse option and join the tour you cannot afterwards ask for refund.
- Please remember that this tour always ends at the Eiffel Tower, allowing time for photo opportunities!
- Again, it is important to stress, that visit to Montparnasse Tower instead of The Eiffel Tower, will only happens on very few dates, the vast majority of tour dates will incl. a visit to the Eiffel Tower
- Kierros alkaaPARISCityVISION toimistolta osoitteessa 2 Rue Des Pyramides, 75001 Pariisi ja päättyy Eiffel tornille.

 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 3 customer reviews
Versailles

Suosittelen tätä Versailles ja Pariisi opastettua päivää!
Hyvin järjestetty ja mielestäni kattava paketti tutustua Pariisin nähtävyyksiin.
Mukava päättää päivä Seinen risteilyyn.

Lea, Oulu
MAA, 09 HEL 2015
4.0
Mielenkiintoinen kokonaisuus

Aamupäiväretki Versailles'n palatsiin oli hyvin järjestetty. Retken jälkeen oli aika lounastaa, mutta vasta kyselemisten jälkeen selvisi, missä lounastetaan. Paikka oli lipputoimistoa vastapäätä olevassa ravintolassa. Ruoka oli hyvää, mutta aikamoinen kiireen tuntu oli syödessä. Lounaan jälkeen oli vuorossa kaupunki-sightseeing bussilla kierrellen. Keskeisimmät kohteet selvisi kierroksella, sää vain oli sateinen, mikä vähän haittasi seuraamista. Kierros päättyi Eiffel-tornille, minkä jälkeen oli vielä mahdollista osallistua Seinen-risteilylle. Oli todella hienoa, että risteilyn ajankohdan pystyi itse valitsemaan, liput saatiin bussissa. Koska sää oli sateinen, niin siirsimme risteilyä seuraavalle päivälle. Aurinkoisella säällä se oli oikein hyvä kokemus ja muutenkin oli parempi näin, koska Versailles + Pariisin kiertoajelu + risteily olisikin ollut liian tiukka paketti yhdelle päivälle.

Tuija, Hämeenlinna
TOR, 16 LOK 2014
4.0
Versailles ja Pariisi 24.7.2013

Kokonaisuutena erittäin hyvä kokonaisuus ja vastasi odotuksiamme.

Aamupäivällä käynti Versailllesissa, jossa katsottavaa riittää. Sisäänpääsy onnistui noin kymmenessä minuutissa vaikka oli vierailijoiden sesonkiaika. Palvelu oli hyvin järjestetty: opastus oli hyvä ja mielenkiintoinen (englanninkielellä), bussilasti jaettiin kolmeen osaan (lapsiperheet omassa ryhmässä) ja lisäksi oli omaa aikaa kierrellä linnan alueella. Meno- ja paluumatkoilla kerrottiin historiasta ja muuustakin. Poislähtiessä oli satoja ellei jopa tuhat ihmistä lippujonossa pyrkimässä - hyvä ettei tarvinnut itse jonottaa.

Lounas oli pettymys. Ranskassa ei odota lounaan nauttimista Irish Pub-tyyppisessä paikassa ja että tarjolla on irlantilaista ruokaa. Listalla oli mm perunamuusia, mutta kolme ruokalajia ja sijainti keskustassa pitivät kyllä paikkansa. Lounaan takia putosi arvostelusta yksi tähti pois. Hienoa lounaalla oli se, että tapasi samassa ruokapöydässä muun maalaisia turisteja, joiden kanssa oli mukava jutustella.

Iltapäivän kiertoajelu oli hyvä ja toimiva - oppailla hyvät selostukset ja paljon nähtävää. Parin tunnin kierros päättyi Eiffel-tornin lähelle. Sisäänpääsy torniin noin kymmenessä minuutissa eli ryhmälle oli taas sovittu aika, joka piti erinomaisesti. Täälläkin oli paljon ihmisiä jonottamassa. Ennen sisäänmenoa opas antoi ohjeet loppupäivästä eli näköalojen ihailua omatoimisesti, minkä jälkeen Seinelle oman aikataulun mukaisesti veneristeilylle. Ristelyn lähtöpaikka on alle sadan metrin päässä tornista, joten se oli helppo löytää.

Risteily kesti reilun tunnin ja oli hyvä opastuksineen. Tämä täydensi iltapäivän kierrosta vaikka osin samojakin asioita kerrottiin.

Kannattaa käydä kierroksella - rahalle saa vastinetta. Kuljetukset, opastukset ja ajan säästö (ei jonotuksia) ovat kesän sesonkiaikana hyvä juttu. Kierroksen aikana käydään sisällä Versailllesissa ja Eiffel-tornissa, muihin kohteisiin tutustutaan ulkoapäin.

Olli, Sipoo
LAU, 27 HEI 2013
4.0

Varaa liput

Päivämäärä
Hae
Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros Tietoja
Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros, PariisiLiput.fi

Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros
Ole paikalla tässä osoitteessa viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä:
PARISCityVISION
2 Rue Des Pyramides
75001 Paris.
PARISCityVISION
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Tietoja

Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros
Kierrokset alkavat joka päivä klo 8.45 paitsi maanantaisin.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Ota maanalaisen linja 1 Tuileries-asemalle

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin