Versailles

Visit the magnificient Palace of Versailles and the surrounding French gardens. We offers tours from Paris to Versailles, guided tour of the palace and gardens and tours including the spectacular fountain shows.

Versailles
 
Versailles ja Pariisi

Versailles ja Pariisi

4.0
(3)

Koe Pariisi ja vieraile Versaillesin palatsissa tällä opastetulla Versailles ja Pariisi kierroksella. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 150.60
Retki Versaillesiin.

Retki Versaillesiin.

3.8
(10)

Käy Versaillesin palatsissa! Osta liput etukäteen niin pääset nauttimaan ylellisestä kuljetuksesta Pariisin ja Versaillesin välillä ja vältät jonottamisen lippuluukulle.

Alkaen € 56.40
Versailles'n pyöräilykierros

Versailles'n pyöräilykierros

Versailles'n pyöräilykierros on täydellinen tapa tutustua tähän yli 800 hehtaarin kuninkaalliseen alueeseen. Pääset näkemään kaikki Versaillesin kohokohdat pyöränselästä, joten voit samalla vähän kuntoilla massiivisissa puutarhoissa. Varaa paikkasi Versailles'n pyöräilykierrokselta täältä!

Alkaen € 84.00
Versailles Express 

Versailles Express 

Hyppää Versailles Expressin kyytiin, niin sinut kuljetetaan Versaillesin palatsiin vaivattomasti ja mukavasti. Varmista paikkasi bussissa ja osta lippusi netistä!

Alkaen € 33.10
Aamuretki Versaillesiin

Aamuretki Versaillesiin

Nauti kiehtovasta opastetusta retkestä Versaillesin palatsiin ja opi lisää Aurinkokuninkaasta, Ludvig XIV:stä. Kuljetukset kuuluvat retken hintaan. Opastetun kierroksen jälkeen voit tutustua palatsin hämmästyttäviin puutarhoihin omatoimisesti. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ostamalla liput ennakkoon!

Alkaen € 96.90
Retki Versaillesiin & Suihkulähdeshow

Retki Versaillesiin & Suihkulähdeshow

Nauti opastetusta retkestä Pariisista Versaillesiin! Näet palatsin, ranskalaiset puutarhat ja upean barokkiajan musiikilla ja valoilla höystetyn suihkulähdeshow'n. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ja osta liput ennakkoon!

Alkaen € 99.20
Kokopäiväretki Versailles & Trianon

Kokopäiväretki Versailles & Trianon

Nauti opastetusta retkestä Versaillesiin ja sen kauniisiin huoneisiin. Kierroksen jälkeen voit viettää aikaa kauniissa puutarhoissa ennen suuntaamista lounaalle läheiseen Grand Canaliin. Retken iltapäiväosuudella kierretään Petit ja Grand Trianonia. Varaa retkesi täältä, niin pääset ohittamaan Versaillesin ja Trianonin jonot.

Alkaen € 169.90
Pääsyliput Versailles'en sis. audio-opastuksen

Pääsyliput Versailles'en sis. audio-opastuksen

Tutustu Versailles'n palatsiin omaan tahtiisi, halutessasi audio-opastuksen avustuksella. Tämä Aurinkokuninkaan absoluuttisen vallan symboli ja arkkitehtuurin mestariteos lumoaa kävijänsä kauneudellaan ja historiallisella arvokkuudellaan. Osta lippusi tästä ja ohita pitkät jonot palatsiin!

Alkaen € 19.00
Versailles'n passi sis. audio-opastuksen

Versailles'n passi sis. audio-opastuksen

Tällä päiväpassilla voit tutustua koko Versailles'n palatsin alueeseen! Tutustu palatsiin audio-opastuksen avustuksella ja kuule lisää palatsin tunnetuimmista paikoista, kuten peilisali, kuninkaan ja kuningattaren huoneet. Seuraavaksi voit kierrellä puutarhoissa ja vierailla Trianons- ja Marie Antoinette'en tiloilla. Tee fiksummin kuin moni muu turisti, ja varaa lippusi etukäteen!

Alkaen € 25.60
Versailles'n passi sis. audio-opastuksen ja puutarhat

Versailles'n passi sis. audio-opastuksen ja puutarhat

Tällä kaiken kattavalla päiväpassilla voit nähdä koko Versailles'n palatsin alueen omaan tahtiisi. Tutustu palatsiin audio-opastuksen avustuksella, näe Trianons, Marie-Antoinette'en tilukset ja puutarhat, sekä taianomainen musiikkisuihkulähdeshow. Ohita jonot ostamalla liput etukäteen!

Alkaen € 32.20
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin