Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros

4.0 (3)
Alkaen € 158.1
Versaillesin opastetulla kierroksella tutustutaan Kuninkaallisiin asuntoihin, Peilisaliin ja Kuningattaren makuuhuoneeseen . Palatsin jälkeen jää aikaa tutustua omatoimisesti palatsia ympäröivään puistoon.

Versaillesin jälkeen ajamme takaisin Pariisiin jossa nautimme lounaan (3 ruokalajia, ei juomia) ravintolassa Pariisin sydämessä.

Iltapäivällä lähdetään Pariisin kaupunkikierrokselle ja näemme tärkeimpiä pariisilaisia monumentteja (ääniteopastus) kuten Place de l'Opera, Place de la Concorde, Louvre, Champs-Elysees, Riemukaari, Invalides, Pont-Neuf, Place de la Bastille, Notre-Dame, Luxembourg puisto, Saint-Germain des Prés ja Eiffel torni .

Kaupunkikierroksen jälkeen on tilaisuus yhden tunnin opastettuun Seine joen risteilyyn josta voi ihastella kuuluisia siltoja ja kuulla lisää kaupungin historiasta.

Kierros päättyy hissikyytiin Eiffel tornin toiseen kerrokseen. josta on hurmaavat näköalat Pariisiin.

Lisätietoja :
- Kesto: Lähes 10 tuntia.
- Kierros alkaa joka päivä klo 8.45 paitsi maanantaisin.
- Hintaan sisältyvät risteilyliput, pääsyliput Versaillesiin, lounas (ilman juomia) ja pääsylippu Eiffel torniin!
- On few occasions the visit to the Eiffel Tower could be replaced by a visit at the Montparnasse Tower. The Montparnasse Tower offers the best 360° view to discover Paris: facing the Eiffel Tower, the panoramic view is the best location to admire the top attractions and monuments the city has to offer.  
- We will of course do all we can to visit the Eiffel Tower on this tour, but cannot guarantee this at time of booking.
- You, as a client, will be informed of the tour itinerary on the day of departure, not before.
- Should the itinerary include the Montparnasse Tower instead of the Eiffel Tower, you can choose to cancel (on the spot) and get a full refund
- If you accept the Montparnasse option and join the tour you cannot afterwards ask for refund.
- Please remember that this tour always ends at the Eiffel Tower, allowing time for photo opportunities!
- Again, it is important to stress, that visit to Montparnasse Tower instead of The Eiffel Tower, will only happens on very few dates, the vast majority of tour dates will incl. a visit to the Eiffel Tower
- Kierros alkaaPARISCityVISION toimistolta osoitteessa 2 Rue Des Pyramides, 75001 Pariisi ja päättyy Eiffel tornille.

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (3-17)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Aukioloajat

Kierrokset alkavat joka päivä klo 8.45 paitsi maanantaisin.

Erittäin hyvä: 4.0

Versailles ja Pariisi 24.7.2013

"Kokonaisuutena erittäin hyvä kokonaisuus ja vastasi odotuksiamme. Aamupäivällä käynti Versailllesissa, jossa katsottavaa riittää. Sisäänpääsy onnistui noin kymmenessä minuutissa vaikka oli vierailijoiden sesonkiaika. Palvelu oli hyvin järjestetty: opastus oli hyvä ja mielenkiintoinen (englanninkielellä), bussilasti jaettiin kolmeen osaan (lapsiperheet omassa ryhmässä) ja lisäksi oli omaa aikaa kierrellä linnan alueella. Meno- ja paluumatkoilla kerrottiin historiasta ja muuustakin. Poislähtiessä oli satoja ellei jopa tuhat ihmistä lippujonossa pyrkimässä - hyvä ettei tarvinnut itse jonottaa. Lounas oli pettymys. Ranskassa ei odota lounaan nauttimista Irish Pub-tyyppisessä paikassa ja että tarjolla on irlantilaista ruokaa. Listalla oli mm perunamuusia, mutta kolme ruokalajia ja sijainti keskustassa pitivät kyllä paikkansa. Lounaan takia putosi arvostelusta yksi tähti pois. Hienoa lounaalla oli se, että tapasi samassa ruokapöydässä muun maalaisia turisteja, joiden kanssa oli mukava jutustella. Iltapäivän kiertoajelu oli hyvä ja toimiva - oppailla hyvät selostukset ja paljon nähtävää. Parin tunnin kierros päättyi Eiffel-tornin lähelle. Sisäänpääsy torniin noin kymmenessä minuutissa eli ryhmälle oli taas sovittu aika, joka piti erinomaisesti. Täälläkin oli paljon ihmisiä jonottamassa. Ennen sisäänmenoa opas antoi ohjeet loppupäivästä eli näköalojen ihailua omatoimisesti, minkä jälkeen Seinelle oman aikataulun mukaisesti veneristeilylle. Ristelyn lähtöpaikka on alle sadan metrin päässä tornista, joten se oli helppo löytää. Risteily kesti reilun tunnin ja oli hyvä opastuksineen. Tämä täydensi iltapäivän kierrosta vaikka osin samojakin asioita kerrottiin. Kannattaa käydä kierroksella - rahalle saa vastinetta. Kuljetukset, opastukset ja ajan säästö (ei jonotuksia) ovat kesän sesonkiaikana hyvä juttu. Kierroksen aikana käydään sisällä Versailllesissa ja Eiffel-tornissa, muihin kohteisiin tutustutaan ulkoapäin."

Olli, Sipoo

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Versailles: opastettu kierros ja Pariisin kaupunkikierros

×