Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja tapahtumiin Pariisissa

Tervetuloa sivustollemme PariisiLiput.fi, jossa on kattava valikoima lippuja kabareihin, nähtävyyksiin ja kierroksille Pariisissa. Voit hankkia liput nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti Moulin Rouge'iin tai Lido de Paris'in. Nauti lounas tai illallinen Eiffel-tornissa, lähde opastetulle kierrokselle Louvre'een, Seinen risteilylle tai vieraile Versailles'n palatsissa. Klikkaa eteenpäin!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Iltakierros Pariisissa

4.2 (10)
Alkaen 23,50 €
Pariisin valot – kiertoajelu, jolla näet Paris iltavalaistuksessa luksusbussista käsin!

Iltahämärissä Pariisi muuttuu “Valojen kaupungiksi ". Tämä kiertoajelu antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Pariisiin, sen historiaan, puiden reunustamiin bulevardeihin elävine kahviloineen ja kaikkiin upeasti valaistuihin monumenttehin ja aukioihin: Concorde ja Vendome -aukiet, Opera, Madeleine Church, rue Royale, Champs-Elysees, Riemukaari, Trocadero, Invalides, Notre-Dame ja Chatelet Square vain nimetäksemme muutamia nähtävyyksistä matkan varrella.

Yksilölliset kuulokkeet , joissa nauhoitettu opastus seuraavilla kielillä: ranska, englanti, espanja, saksa, italia, portugali, hollanti, korea, arabia, venäjä, kreikka, japani tai mandariinikiina.

Kesto: 1½ tuntia

Lähtöajat: 1. huhtikuuta – 31. lokakuuta klo 22:00. 1. marraskuuta – 31. maaliskuuta klo 20:00. Ole paikalla 30 minuuttia ennen lähtöä.

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (3-11)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Aukioloajat

1. huhtikuuta – 31. lokakuuta, kiertokäynti alkaa klo 22:00 1. marraskuuta - 31. maaliskuuta kiertokäynti alkaa klo 20:00

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Iltakierros Pariisissa

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!