Varaa liput näytökseen Kabaree

Kabaree

Bal du Moulin Rouge ja Lido de Paris ovat mitä luultavimmin maailman tunnetuimmat kaberetit. Voit hankkia lippuja niiden “Féerie” ja “Bonheur” –näytöksiin Pariisissa täältä!

Kabaree
 
Lido de Paris

Lido de Paris

4.4
(29)

Lido de Paris Champs-Elyséesellä on yksi maailman tunnetuimmista kabareista. Varmista lippusi tähän suosittuun esitykseen ja osta ne ajoissa!

Alkaen € 85.00
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(65)

Koe maailmankuulu kabaree Moulin Rougessa. Se vain on yksi niistä paikoista, jotka täytyy kokea Pariisissa käydessä! Liput myydään loppuun kauan ennen esityspäivää, joten osta lippusi hyvissä ajoin!

Alkaen € 105.00
Crazy Horse

Crazy Horse

5.0
(1)

Nauti show'sta Pariisin Crazy Horsessa! Show sisältää legendaaristen ja sensuellien Crazy Horsen tanssijoiden esittämiä esteettisiä ja visuaalisia kuvaelmia. Varaa lippusi netistä!

Alkaen € 85.00
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin on kaikista kabaree-teattereista se kaikista pariisilaisin, sillä sen asiakaskunnasta 70% on ranskalaisia. Valmistaudu iltaan, joka on täynnä herkullista ruokaa, samppanjaa ja erinomaista viihdettä. Tämä uskomaton show tullaan myymään loppuun etukäteen, joten ostathan liput jo ennen matkaa.

Alkaen € 75.00
Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Punainen mylly ja jokilaivaristeily

3.8
(5)

Haluatko tehdä Pariisin matkastasi vieläkin taianomaisemman? Kokeile Seinen risteilyä, jota seuraa ilmiömäinen show Moulin Rougessa. Lippuun kuuluu puoli pulloa samppanjaa. Varmista lippusi ja varaa nyt!

Alkaen € 188.10
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin