Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Les Invalides: ohita jonot -lippu

Vieraile upeassa Invalides-museossa Pariisin keskustassa, jossa on monta osaa: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Église Saint-Louis-des-Invalides  -kirkko ja Église du Dôme. Lippusi kattaa sisäänpääsyn kaikkiin yllä mainittuihin kohteisiin! 

Kohokohdat:
- Vältä jonottaminen Invalides-museoon
- Koe Église du Dôme
- Näe Napoleon I:n hauta
- Näe Charles de Gaulle -monumentti
- Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät seurassasi sisään ilmaiseksi

Historiafanien ehdoton kohde
Vierailu Hôtel National des Invalidesiin on ehdoton Pariisin matkalla kaikille erityisesti Ranskan historiasta kiinnostuneille. Museo sijaitsee Seinen vasemmalla rannalla lähellä Pont Alexandre III:sta ja se koostuu useasta osasta: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Église Saint-Louis-des-Invalides  -kirkko ja Église du Dôme.

Musée de l'Armée (tunnetaan myös nimellä Army Museum) pitää sisällään yli 500,000 esinettä, sisältäen asekokoelmat, symboleja ja maalauksia. Museossa on myös mahdollisuus digitaaliseen kierrokseen (ei sis. hintaan) 

Église Saint-Louis-des-Invalides -kirkon on suunnitellut arkkitehti architect Jules Hardouin-Mansart vuonna 1676. Église du Dôme on kuninkaallinen kappeli katedraalin vieressä. Nousten 107 metrin korkeuteen, se on toiminut armeijan pyhäkkönä ja sieltä löytyy myös Napoleon I:n hauta. 

Miten saan lippuni? 
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi agenttimme  PARISCityVISIONin toimistolle Pariisiin. 

Miten lippu toimii?
Kun pääset Pariisin, mene ennen museovierailuasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin lippuihisi.  


Miten lippuun sisältyy?
Pääsylippuun sisältyy sisäänpääsy vakituisille kokoelmille, Dome-kirkkoon, Napoleonin haudalle, Église Saint-Louis-des-Invalides -katedraaliin, Charles de Gaulle -monumentille, vaihtuviin näyttelyihin, Museum of Relief Maps'iin sekä Museum of the Order of the Liberation'iin.

Miten kauan lippuni ovat voimassa?

Pääsylippusi Invalides-museoihin on voimassa valitsemanasi päivänä. Jätä huomiotta varausprosessissa oleva kellonajan valitseminen, koska sitä ei tarvitse määrittää.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Ei, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (3-17)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Varaa
Alkaen 20,50 €

ke, 17 huh 2024

Välitön vahvistus

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Les Invalides: ohita jonot -lippu

Osoite
2 rue des Pyramides 75001 Paris

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!