Pariisi pyöräillen tai Segwayllä

Koe Pariisi pyörän tai Segwayn selässä ja näe kaupungin kohokohdat. Pyöräily Pariisissa on helppoa, kuten myös Segwayn käyttäminen. Meillä on myös erikoisretkiä Versaillesin ympäristössä. Löydä oma pyöräkiertoajelusi tai Segway-retkesi täältä!

Pariisi pyöräillen tai Segwayllä
 
Pariisin parhaat -pyöräilykierros

Pariisin parhaat -pyöräilykierros

Viiletä muiden bussilla tai kävellen liikkuvien turistiryhmien ohi sinisellä pyörällä ja pääse näkemään Pariisin suosituimmat monumentit läheltä tällä hauskalla ja turvallisella tavalla! Pyöräilykierrokselta kotiinviemiseksi jää Pariisin matkan parhaimpia muistoja ja valokuvia. Varaa paikkasi kierrokselle tästä!

Alkaen € 32.00
Pariisin salaisuudet -pyöräilykierros

Pariisin salaisuudet -pyöräilykierros

Lähde kanssamme Pariisin salaisuudet -pyöräilykierrokselle ja koe kaupungin erilainen puoli. Kierros sopii kaikille, jotka haluavat kokea Pariisin salatun charmin ja nähdä mikä kaupungista tekee kiehtovan paikallisille. Varaa paikkasi pyöräilykierrokselta jo tänään!

Alkaen € 35.00
Versailles'n pyöräilykierros

Versailles'n pyöräilykierros

Versailles'n pyöräilykierros on täydellinen tapa tutustua tähän yli 800 hehtaarin kuninkaalliseen alueeseen. Pääset näkemään kaikki Versaillesin kohokohdat pyöränselästä, joten voit samalla vähän kuntoilla massiivisissa puutarhoissa. Varaa paikkasi Versailles'n pyöräilykierrokselta täältä!

Alkaen € 84.00
Pariisin illan pyöräilykierros

Pariisin illan pyöräilykierros

Pariisin illan pyöräilykierroksemme vie sinut kauneimmin valaistujen monumenttien luokse auringon laskiessa. Näet muun muassa Eiffel-torni iltavalaistuksessaan, Champs-Elyséesin, Notre-Damen ja Louvren. Koe lumoava ja hauska sigtseeing-kierros Pariisissa! Varaa paikkasi illan pyöräilykierroselle tästä!

Alkaen € 38.00
Pyöräretki Loiren laaksoon

Pyöräretki Loiren laaksoon

Tule mukaamme pyöräretkelle Loiren laaksoon Pariisin ulkopuolelle! Tämä on ainoa pyöräretki, jonka aikana käydään kahdessa linnassa, markkinoilla ja viininmaistajaisissa vain yhden päivän aikana. Varmista paikkasi tälle suositulle retkelle ja varaa jo ennakkoon!

Alkaen € 195.00
Pyöräretki Monet'n puutarhaan

Pyöräretki Monet'n puutarhaan

Tule mukaamme pyöräretkelle hämmästyttävään Normandiaan Vernonin kylään, jossa tutustutaan Monet'n yksityispuutarhaan pyöräillen. Retkeen sisältyy myös sisäänpääsy Monet'n taloon, johon voi tutustua omatoimisesti. Täydellinen koko perheen retki! Varaa pyöräretkesi täältä!

Alkaen € 0.00
Pariisin Segway-retki

Pariisin Segway-retki

Vietä muutama tunti seikkaillen Segwayllä ympäri Pariisia! Täydellinen retki sekä niille, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet Pariisissa että niille, jotka ovat jo tehneet tuttavuutta Pariisin kanssa. Olemme varmoja, että kuulut sitten kumpaan ryhmään tahansa, Segwayllä ajelu on paras tapa tutustua tähän "Valon kaupunkiin". Varaa Pariisin Segway-kierroksesi etukäteen!

Alkaen € 60.00
Pariisin iltaretki Segwaylla

Pariisin iltaretki Segwaylla

Päätä Pariisin päiväsi rennolla ajelulla tämän "Valon kaupungin" taianomaisilla kaduilla. Pienryhmäretki takaa sen, että kokemuksesta tulee henkilökohtainen ja intiimi. Tulet muistamaan retken loppuelämäsi! Tule kokemaan Pariisi auringonlaskun aikaan ja varaa Segway-retkesi etukäteen!

Alkaen € 70.00
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin