Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Pariisi passi

Alkaen € 132.9

Pariisi passilla ilmainen sisäänpääsy yli 60 huippunähtävyyteen Pariisissa. Vieraile nähtävyyksissä kuten Louvre, Notre Damen katedraali, Palace of Versailles, Arc de Triomphe, Seine River risteily tai Hop on hop off bussikierros.

Pariisi passi sisältää opaskirjan, joka auttaa sinua päättämään ja suunnittelemaan vierailut nähtävyyksissä ja myös kuinka liikkua nähtävyyksille. Jotta liikkuminen olisi helpompaa, sisältää passi myös rajattoman julkisen liikenteen käyttöoikeuden alueilla 1-3. 

Passin voi valita 2, 3, 4 tai 6 päivää, riippuen siitä kuinka kauan viivyt Pariisissa.  Säästät rahaa ja aikaa joka tapauksessa hankkimalla passin! 3 päivää pass sisältää 2 päivän museopassi.

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja ota tämä lippu mukaasi matkalle.

- Sinun tulee hakea Pariisi passisi The Paris Deskiltä Pariisista. Valitettavasti, passia ei voida toimittaa kotiosoitteeseesi.

- Lapsi on 4-11-vuotias.

- Pariisi passisi aktivoituu käyttäessäsi sitä ensimmäisen kerran, mutta aloittaaksesi sen käytön tulee sinun kirjoittaa päivämäärä ja allekirjoituksesi passiin/Pariisi museo ja monumentti -passiin sekä Visite matkakorttiin. 

- Sinun tulee myös kirjoittaa Pariisi Visite matkakortin sarjanumero lippuusi jonka olet saanut lippuautomaatista. Kortti ja lippu tulee säilyttää yhdessä niiden käytön ajan ja ne tulee esittää mahdollisessa lipuntarkastuksessa. 

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (4-11)
Sylilapsi (0-3): Ilmaislippu

Aukioloajat

Avoinna: Maanantai-sunnuntai klo 9.00-17.00.

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Pariisi passi

Osoite
Paris Pass Desk: Big Bus Ticket Shop, 11 Avenue de L’Opera, 75001 Paris

×