Sightseeing

Kiertoajelu Pariisissa on hyvä keino nähdä kaupunkia busseista ja Seinen jokilaivoilta käsin tai vaikkapa Eiffel-tornista sekä muista mielenkiintoisista kohteista.

Sightseeing
 
Avoin bussikierros Pariisissa

Avoin bussikierros Pariisissa

4.5
(4)

Varaa liput Pariisin Hop-On Hop-Off -bussiin, joka on helpoin ja joustavin tapa tutustua Pariisiin! Hyppää vain yhteen monista busseista ja aloita kierros avobussin kyydissä.

Alkaen € 33.00
Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

4.0
(23)

Koe Pariisin parhaat palat ja vältä Eiffel-tornin jonot. Ohita jono ja nauti toisen kerroksen uskomattomista näkymistä! Liput, joilla pääsee ohittamaan jonot: Eiffel-tornin kierros täältä!

Alkaen € 54.80
Ohita jonot Eiffel-torniin

Ohita jonot Eiffel-torniin

4.0
(13)

Ohita jonot Eiffel-torniin! Etukäteen ostetuilla lipuilla ohitat muut turistit ja vältät 2-4 tunnin jonottamisen. Pääset suoraan ylös vievään hissiin ihailemaan näkymiä yli Pariisin.

Alkaen € 42.90
Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni

Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni

4.2
(6)

Koe öinen Pariisi! Kiertoajeluun kuuluu käynti Eiffel-tornissa, jossa pääset ohittamaan pitkät jonot ja menemään hissillä suoraan ylös, risteily Seinellä ja nähtävyyksien katsomista bussilla. Hauskaa koko perheelle!

Alkaen € 67.40
Kiertoajelu ja jokilaivaristeily

Kiertoajelu ja jokilaivaristeily

3.5
(6)

Tutustu Pariisiin, sen historiaan ja upeaan arkkitehtuuriin tällä hauskalla ja runsaasti tietoa sisältävällä kolmen tunnin kierroksella! Tarkastele Pariisia luksusbussista ja jokilaivasta käsin. Tämä on loistava tapa oppia tuntemaan Pariisia.

Alkaen € 27.80
Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

4.0
(28)

Osta liput ennakkoon tähän kolmiosaiseen kierrokseen, joka toteutetaan bussilla ja laivalla ja jonka aikana pääset myös ihailemaan Pariisia korkeuksista. Ohita jonot ja näe kaikki suurimmat nähtävyydet mukaan lukien Eiffel-torni. Hyvää vastinetta rahalle!

Alkaen € 62.40
Kiertoajelu

Kiertoajelu

3.7
(3)

Tämä kiertoajelu vie sinut matkalle ympäri Pariisia kaksikerroksisen luksusbussin kyydissä. Näe Pariisin keskeisimmät nähtävyydet vain alle kahdessa tunnissa. Tämä on täydellinen retki niille, joilla ei ole paljoa aikaa Pariisissa!

Alkaen € 20.00
Paris Essential

Paris Essential

Jos haluat kokea parasta, mitä Pariisilla on tarjota, silloin tämä on retki juuri sinulle! Tähän kolmiosaiseen retkeen kuuluu bussikierros audio-opastuksella, maisemaristeily Seinellä ja kahden ruokalajin lounas Eiffel-tornissa. Varmista paikkasi ostamalla liput jo ennen matkaa!

Alkaen € 113.00
Parasta Pariisia.

Parasta Pariisia.

4.2
(6)

Tämä Pariisin kokopäiväretki sisältää parhaat palat Pariisista! Käy Louvressa ja Notre Damen katedraalissa, risteile Seinellä ja nauti herkullinen lounas Eiffel-tornissa, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät yli kaupungin.

Alkaen € 146.80
Iltakierros Pariisissa

Iltakierros Pariisissa

Pariisin valot, Pariisin kiertoajelu tehdään luksusbussissa. Osta liput Pariisin valot –kiertoajeluun täältä!

Alkaen € 30.50
Iltakierros Pariisissa ja risteily

Iltakierros Pariisissa ja risteily

Pariisin valot ja risteily on yhdistelmä kiertoajelua yöllisessä Pariisissa sekä bussilla että veneellä. Lippuja Pariisin valot ja risteilyyn voit ostaa täältä!

Alkaen € 34.90
Montmartre ja Louvre Museo

Montmartre ja Louvre Museo

Nauti Pariisin kahdesta rakastetuimmista aarteista: ihastuttavasta Montmartren alueesta ja siellä sijaitsevasta Sacré Cœurin basilikasta sekä maailmankuulusta Louvren taidemuseosta.

Alkaen € 76.70
Historiallinen Pariisi

Historiallinen Pariisi

Historiallinen Pariisi on opastettu kierros joka vie kaupungin vanhimpien osien kautta mukaan lukien Ile de la Cité ja Notre-Dame. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 72.60
ParisMagique Sightseeing-risteily

ParisMagique Sightseeing-risteily

Osta liput tunnin mittaiselle ParisMagique Sightseeing-risteilylle täältä! Kaikki Pariisin historialliset nähtävyydet mukavasti veneen kyydistä. Hanki lippusi täältä!

Alkaen € 14.30
Hop-On Hop-Off -risteily

Hop-On Hop-Off -risteily

4.0
(4)

Tutustu Pariisiin vesiltä käsin Hop-On Hop-Off -risteilyllä Seinellä. Yhdeksän keskeisellä paikalla sijaitsevaa pysäkkiä takaavat sen, että pääset näkemään kaikki päänähtävyydet omaan tahtiisi. Hyppäät vain kyytiin ja hyppäät pois kyydistä niin paljon kuin haluat 24 tai 48 tunnin aikana.

Alkaen € 16.00
Ranskalainen keittiö- kierrokselle Pariisissa

Ranskalainen keittiö- kierrokselle Pariisissa

Osta liput kulinaariseen kokemukseen Pariisissa ja nauti ranskalaisen keittiön herkuista parhaimmillaan! Tule lounaalle ja opi muutamia maukkaita reseptejä! Osta lippusi Ranskalainen keittiö- kierrokselle Pariisissa täältä!

Alkaen € 171.40
Pariisi passi

Pariisi passi

Ilmainen sisäänpääsy yli 60 huippunähtävyyteen Pariisissa, ilmainen kuljetus alueilla 1-3, risteily Seinellä ja paljon muuta. Pariisi passilla säästät aikaa ja rahaa. Hanki oma passisi täältä.

Alkaen € 128.00
Pariisi 2CV:n kyydissä

Pariisi 2CV:n kyydissä

5.0
(1)

Näe Pariisin huikeimmat nähtävyydet, kuten Eiffel-torni ja Louvre, Ranskan ikonisimman auton, Citroënin 2CV:n kyydissä. Valitse kolmesta eri pituisesta kierroksesta!

Alkaen € 90.00
Pariisin katakombit - ohita jonot

Pariisin katakombit - ohita jonot

Ohita sisäänpääsyn jonot Pariisin katakombeilla! Tutustu Pariisin hämärämpään puoleen tällä opastetulla kävelykierroksella. Sukella Pariisin katujen alle ja kävele tunneleissa, jotka ovat tehty pariisilaisten luista!

Alkaen € 63.00
Montmartren retki

Montmartren retki

Ihastu Montmartren kaupunginosaan tämän kahden tunnin opastetun retken aikana! Montmartre on kapeiden katujen alue, joka henkii vanhan Pariisin tunnelmaa. Täällä voi käydä Sacré Coeurilla, Place de Tertrellä ja monessa muussa paikassa! Varaa paikkasi tälle mukavalle retkelle netistä!

Alkaen € 33.10
Pariisin museopassi - 2 päivää

Pariisin museopassi - 2 päivää

Hyödy rajoittamattomasta pääsystä yli kuuteenkymmeneen suosituimpaan museeon ja monumenttiin Pariisin museopassilla! Passi on voimassa kaksi peräkkäistä päivää ja sen avulla pääset ohittamaan monen uskomattoman nähtävyyden lippujonot. Passilla voit käydä Orsayn taidemuseossa, Versaillesin palatsissa ja monessa muussa paikassa!

Alkaen € 60.50
Pariisin museopassi - 4 päivää

Pariisin museopassi - 4 päivää

Hyödynnä neljän päivän rajaton sisäänpääsy yli kuuteenkymmeneen Pariisin suosituimpaan museoon, monumenttiin ja muuhun kohteeseen Pariisin museopassilla! Passiin sisältyy liput Orsayn taiemuseoon, Versaillesin palatsiin ja moneen muuhun! Passi on voimassa neljä peräkkäistä päivää. Osta omasi täältä!

Alkaen € 81.00
Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

3.0
(1)

Ohita Eiffel-tornin lippukassan jonot ja lähde risteilylle Seinelle! Ole ovelampi kuin muut turistit ja osta Eiffel-torniin etukäteen liput, ja vältä 2-4 tunnin jonot. 1h Seinen risteily on Eiffel-tornin vierailun jälkeen.

Alkaen € 54.40
Pariisin Big Bus -kiertoajelut

Pariisin Big Bus -kiertoajelut

Tutustu Pariisin parhaimpiin nähtävyyksiin omaan tahtiisi Big Bus -kiertoajeluilla! Tällä Pariisin sightseeing-kierroksella näet Eiffel-tornin, historiallisen Le Louvre'en, Ard de Triomphe'en ja paljon muuta. Valitse joko 24h tai 48h lippu, johon on mahdollista lisätä myös tunnin sightseeing-risteily. Varaa Big Bus -kierroksesi netistä!

Alkaen € 15.50
Entrance tickets to Arc De Triomphe

Entrance tickets to Arc De Triomphe

Visit the Arc de Triomphe at your own leisure with this ticket! Admire the 360° panoramic view over Paris from this world-famous monument at the top of the Champs-Élysées. Skip the line to Paris' third most visited monument, book your tickets here!

Alkaen € 16.70
Entrance tickets to Sainte Chapelle

Entrance tickets to Sainte Chapelle

Visit this historic monument in Paris, Sainte Chapelle, an architectural gem from the Gothic period. Sainte Chapelle was originally built to house relics of the Passion of the Christ acquired by the monarch during the 13th century. These include a piece of the True Cross and the Holy Crown, which nearly disappeared in the early 19th century. Skip the line ...

Alkaen € 15.60
Entrance tickets to Montparnasse Tower

Entrance tickets to Montparnasse Tower

The Montparnasse Tower offers you an exceptional panoramic view over Paris! Located at 200 meters above sea level on the 56th floor, you can see as far 40 kilometers on a clear day. Day or night, enjoy a spectacular and spectacular view of the City of Lights. Book your tickets from home and skip the line to the Montparnasse Tower!

Alkaen € 16.70
09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin