Ota yhteyttä

Hei! Napsauta aihepiiriin, joka sopii kysymykseesi parhaiten, niin uskomme löytävämme sinulle vastauksen.

Varaus

Helpoin, nopein ja turvallisin tapa tilata liput on tehdä se internet-sivullamme. Voit myös soittaa palvelunumeroomme (henkilökuntamme puhuu englantia ja skandinaavisia kieliä) +358 9 4272 0899, mutta sinun on joka tapauksessa tehtävä varaus sivustollamme. Voit myös lähettää tiedustelusi yhteydenottolomakkeellamme, jonka löydät tältä sivulta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Katosiko e-lippusi? Kirjoita oheen sähköpostiosoitteesi ja varausnumerosi, niin lähetämme sen/ne sinulle uudestaan.

Peruminen

Yleisesti ottaen et voi perua, saada maksun palautusta tai vaihtaa Pariisissa varattuja ja jo maksettuja lippuja. Tiedotimme tästä jo varausmenettelyn varhaisessa vaiheessa ja vahvistit tämän hyväksyessäsi sääntömme ja ehtomme.

Teemme tietenkin voitavamme auttaaksemme sinua, jos olet epäonninen etkä voi käyttää lippujasi. Ota meihin yhteyttä tältä sivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, ja yritämme tehdä parhaamme vaihtaaksemme, peruaksemme tai myydäksemme lippusi uudelleen muille asiakkaille, mutta emme voi luvata mitään.

Jos kykenemme perumaan tai myymään lippusi eteenpäin muille asiakkaille, maksunpalautus saattaa viedä aikaa. Se voi kestää jopa 1-2 viikkoa kyseisen tapahtuman päivämäärästä. Sinun on myös hyväksyttävä peruutusmaksu tai veloitus uudelleen myynnistä kutakin lippua kohti mikäli saamme lippusi joko peruttua tai myytyä eteenpäin. Jos emme saa lippujasi peruttua tai myytyä uudelleen, emme veloita muita kuluja.

Peruutusturva

PariisiLiput.fi-sivustolta voit ostaa peruutusturvan, joka kattaa koko lippuvarauksesi sairauden tai onnettomuuden varalta.

Hinta:
Peruutusturvamme hinta on 5% varauksen kokonaishinnasta.

Mitä peruutusturva kattaa:
Saat rahasi takaisin (ei koske vakuutusturvamaksua), jos sinä lippujen varaajana, perheenjäsenesi (aviomies, vaimo, lapsi, sisar tai vanhempi) tai mukanasi matkustava henkilö (joka on tulossa tapahtumaan kanssasi) tulee kipeäksi, joutuu onnettomuuteen tai menehtyy. Peruutusturva kattaa ajan ennen matkalle lähtöä, normaalisti koneeseen tai junaan nousuun asti kotimaassasi.

Peruutusturvan varaaminen:
Voit varata peruutusturvan lippujen varaamisen yhteydessä. Se on voimassa sen varaus/maksupäivästä. Peruutusturvamaksua ei voida missään tapauksessa palauttaa.

Peruutuksen ilmoittaminen:
Sinun tulee ilmoittaa meille sähköpostilla, mikäli joudut käyttämään peruutusturvaasi, lähettämällä postia osoitteeseen: helpdesk@ticmate.com. Ilmoitus tulee tehdä ennen esitys/tapahtuma/kierrospäivää. Muussa tapauksessa peruutusturva ei päde.

Lääkärintodistus:
Palautusta ei voida suorittaa ilman lääkärintodistusta. Se tulee lähettää meille enintään kahden viikon päästä suunnitellusta esity/tapahtuma/kierrospäivästä yhdessä peruutusturvakopion kanssa. Lääkärintodistuksesta tulee käydä selkeästi ilmi lääkärin nimi, osoite ja puhelinnumero.
Ole hyvä ja lähetä lääkärintodistus ja kopio peruutusturvasta osoitteeseen:
PariisiLiput.fi, Ticmate
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm.

Peruutus muun, kuin lippujen varaajan toimesta:
Mikäli kanssamatkustajasi tulee peruuttaa varaus, tarvitsemme lääkärintodistuksen ja sinun peruutusturvasi lisäksi todisteen siitä, että tämän henkilön oli tarkoitus tulla esitykseen/tapahtumaan kanssasi. Tämä todiste voi olla lento- tai junalippu tai hotellivaraus..

Peruutusturva ei kata, mikäli:
- Unohdat tuoda tositteen/e-lipun mukanasi tapahtuma- tai tapaamispaikalle.
- Tulet paikalle myöhässä.
- Kadut lippujen ostoa.
- Et pääse paikalle kuljetusongelmien vuoksi. Meitä tai tapahtumanjärjestää ei voida pitää vastuussa mm. lentojen myöhästymisitä tai kuljetuslakoista, kuten metron tai bussin lakkoilemisista.
- Tulet sairaaksi, olet onnettomuudessa tai kuolemantapauksessa, kun olet jo Pariisissa.
- Tapahtuu luonnonkatastrofi, kuten tulivuorenpurkaus, tulva tai maanjäristys.

Peruutusturvaa ei voi ottaa yli yhdeksän hengen varaukselle.

Sähköpostiosoitteesi *
Nimesi *
Puhelinnumero *
Varausnumero *

Kopio lähetetään sähköpostiosoitteeseesi

PariisiLiput.fi powered by Ticmate

PariisiLiput.fi
Puhelin: +358 9 4272 0899

Päämaja:
Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Tukholma, Ruotsi
Puhelin: +46 8 446 808 44
Yritystunnus. 556710-6017

Sähköposti Sähköposti 09 4272 0899 09 4272 0899
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin