Varaa liput näytökseen Museot

Museot

Pariisissa sijaitsee joitakin maailman upeimpia museoita. Tutustu maailman tunnetuimpiin taidemuseoihin, kuten Louvren, Orsayn, Picasson, Pompidoun tai Rodinin taidemuseoihin. Voit valita opastetun kierroksen, audiokierroksen tai vain sisäänpääsyliput. Meiltä löydät myös liput vähemmän tunnettuihin huippukohteisiin, kuten tiedekeskukseen ja Grévinin vahakabinettiin.

Museot
 
Pääsyliput Louvreen

Pääsyliput Louvreen

Ohita jonot ostamalla liput etukäteen maailmankuuluun Louvren taidemuseoon, joka sijaitsee Pariisin keskustassa Seinen rannalla. Näe muun muassa upeat mestariteokset Mona Lisa ja Milon Venus. Varaa liput netistä ja vältä pitkät jonot!

Alkaen € 17.80
Näe Louvre omatoimisesti

Näe Louvre omatoimisesti

Nauti Louvresta Pariisissa omaan tahtiisi ja opi lisää Mona Lisan kaltaisista mestariteoksista ääniopastuksen johdolla. Osta liput verkosta niin pääset ohittamaan Louvren lippujonot!

Alkaen € 37.90
Montmartre ja Louvre Museo

Montmartre ja Louvre Museo

Nauti Pariisin kahdesta rakastetuimmista aarteista: ihastuttavasta Montmartren alueesta ja siellä sijaitsevasta Sacré Cœurin basilikasta sekä maailmankuulusta Louvren taidemuseosta.

Alkaen € 76.70
Louvren opastettu kierros

Louvren opastettu kierros

Tämä opastettu kierros Pariisin Louvre-museoon esittelee kuuluisia töitä, mukaan lukien Mona Lisan. Sinulle jää myös omaa aikaa. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 65.00
Opastettu retki Orsayn taidemuseoon

Opastettu retki Orsayn taidemuseoon

Nauti opastetusta retkestä Orsayn museoon Pariisissa! Orsayn museo tunnetaan maailman suurimmasta kokoelmasta impressionistisia ja post-impressionistisia maalauksia, joten kaikkien taiteenystävien kannattaa käydä täällä! Varmista paikkasi tälle mielenkiintoiselle retkelle ja osta liput jo ennakkoon!

Alkaen € 55.90
Orsay'n taidemuseo & audio-opastus

Orsay'n taidemuseo & audio-opastus

Lähde vierailulle Pariisin Musée d'Orsay'in! Tämä maailmankuulu taidemuseo on tunnettu laajoista impressionististen ja postimpressionististen maalauksien kokoelmistaan. Audio-opastus ja kartta opastavat sinut kuuluisimpien taideteosten luokse! Varaa liput etukäteen ja ohita lipunmyynnin jonot!

Alkaen € 42.20
Pariisin museopassi - 2 päivää

Pariisin museopassi - 2 päivää

Hyödy rajoittamattomasta pääsystä yli kuuteenkymmeneen suosituimpaan museeon ja monumenttiin Pariisin museopassilla! Passi on voimassa kaksi peräkkäistä päivää ja sen avulla pääset ohittamaan monen uskomattoman nähtävyyden lippujonot. Passilla voit käydä Orsayn taidemuseossa, Versaillesin palatsissa ja monessa muussa paikassa!

Alkaen € 60.50
Pariisin museopassi - 4 päivää

Pariisin museopassi - 4 päivää

Hyödynnä neljän päivän rajaton sisäänpääsy yli kuuteenkymmeneen Pariisin suosituimpaan museoon, monumenttiin ja muuhun kohteeseen Pariisin museopassilla! Passiin sisältyy liput Orsayn taiemuseoon, Versaillesin palatsiin ja moneen muuhun! Passi on voimassa neljä peräkkäistä päivää. Osta omasi täältä!

Alkaen € 81.00
Pääsyliput Musée d'Orsay'in

Pääsyliput Musée d'Orsay'in

Ohita jonot Musée d'Orsay'in etukäteen varatuilla lipuilla! Museo on maailmankuulu sen laajasta impressionististen ja postimpressionististen maalauksien ja muun taiteen kokoelmista. Alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Alkaen € 18.90
Pääsyliput Les Invalides -museoon

Pääsyliput Les Invalides -museoon

Vieraile Les Invalides-museossa Pariisissa, joka koostuu useista kohteista: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, cathédrale Saint-Louis des Invalides ja Invalidikirkko. Lippu sisältää pääsyn kaikkiin museoihin! Varaa lippusi tästä ja ohita jonot Les Invalides -museoon!

Alkaen € 18.90
Pääsyliput Musée Rodiniin

Pääsyliput Musée Rodiniin

Koe Hôtel Bironin Musée Rodin omaan tahtiisi ja nauti Rodin'n, Monet'n, Van Gogh'n ja Renoir'in mestariteoksista. Osta lippusi etukäteen ja ohita jonot tähän suosittuun museoon!

Alkaen € 16.70
Pääsyliput Pompidou-keskukseen

Pääsyliput Pompidou-keskukseen

Koe uskomaton Pompidou-keskus! Keskus on yksi maailman johtavia 1900-2000-luvun taiteen museoista. Keskuksessa on näytteillä monipuolisesti eri taiteenlajeja: plastiikkaa, valokuvataidetta, uutta mediaa, arkkitehtuuria ja muotoilua. Pakollinen kohde taidefaneille! Varaa netistä ja ohita jonot!

Alkaen € 18.90
Pääsyliput Musée Picassoon

Pääsyliput Musée Picassoon

Vieraile Picasso -museossa omaan tahtiisi. Musée Picasso sisältää yli 5000 taideteoksen kokoelman 1900-luvun arvostetulta espanjalaiselta taiteilijalta Pablo Picassolta. Museo on ainut maailmassa, joka sisältää taidetta kaikilta kuvataiteen lajeilta, joiden parissa Picasso työskenteli: maalauksia, veistoksia, taidegrafiikkaa ja piirroksia. Osta liput netistä ja ohita jonot museoon!

Alkaen € 22.20
Pääsyliput tiedekeskukseen

Pääsyliput tiedekeskukseen

Tutustu Pariisin tiedekeskuksessa (Cité des Sciences et de l'Industrie) tieteen ja teknologian maailmaan. Koe näyttelyitä, työpajoja ja lapsille suunnattuja interaktiivisia esityksiä. Tällä lipulla näet niin pysyvät kuin vaihtuvat näyttelyt sekä muut aktiviteetit. Osta lippusi netistä ja pääset jonon ohi!

Alkaen € 15.60
Pääsyliput Grévinin vahakabinettiin

Pääsyliput Grévinin vahakabinettiin

Tutustu Grévinin vahakabinettiin Pariisissa, joka perustettiin jo vuonna 1881. Pääset ihailemaan yli 300 vahanukkea aina Albert Einsteinistä Mahatma Gandhiin ja Michael Jacksonista kuningatar Elisabeth II:n. Osta lippusi netistä ja pidä hauskaa vaikka koko perheen kera!

Alkaen € 25.00
09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin