Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Riemukaari: ohita jonot -lippu

Alkaen € 16.8
Vieraile Riemukaarella omaan tahtiisi tällä lipulla! Pääset ihailemaan 360° panoraamanäkymiä Pariisin yli tästä maailmankuulusta monumentista, joka sijaitsee Champs-Élysées'n päässä. 

Kohokohdat:
- Vieraile Riemukaarella (Arc de Triomphe)
- Nouse 284 askelta huipulle
- Ihaile Pariisin maisemia näköalatasanteelta
- Näet alhaalla kauniin Champs-Élysées'n
- Näet Eiffel-tornin siintävän horisontissa 
- Saat ilmaisen esitteen monumentista
- Ilmainen sisäänpääsy alle 18-vuotiaille lapsille

Vieraile Pariisin kansallismonumentilla
Nouse 284 porrasta Riemukaaren näköalatasanteelle ja nauti henkeäsalpaavan kauniista näkymistä Champs Elysées'lle. 

Riemukaaren rakennus aloitettiin vuonna 1806 Ranskan keisari Napoleonin käskystä. Sen otti virallisesti käyttöön kuningas Ludvig Filip I vuonna 1836, ja hän omisti monumentin vallankumouksen ja valtakuntansa armeijalle.

Ensimmäisen maailman sodan aikaan päätettiin, että kaatuneen sotilaan muistoa kunnioitetaan Riemukaaren paikalla, kaikkien Ranskan puolesta taistelleiden ja kuolleiden kunniaksi. Tämä tuntematon sotilas haudattiin Riemukaaren alle ja liekki sytettiin hänen muistolleen. Tänäkin päivänä liekki sytytetään joka ilta klo 18.30. 

Riemukaari sijaitsee keskellä Place de l'Etoile -aukiota, ja se symboloi Ranskan historiaa. Tänäpäivänä se on kävijämäärältään kolmanneksi suosituin monumentti Pariisissa.

Ihaile 360° näkymiä huipulta Pariisin kuuluisimille nähtävyyksille: näet legendaarisen Eiffel-tornin, vilauksen Place de la Concordesta Champs Elysées'n toisessa päässä, tai voit katsella Tour Montparnassea, Sacré Coeur Basilicaa ja Notre-Damea.

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistuksen jälkeen e-lippu lähetetään suoraan sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata se ja tuoda se mukanasi agenttimme PARISCityVISIONin Pariisin toimistolle.

Miten lippu toimii?
Kun pääset Pariisin, mene ennen Riemukaarelle menoa agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin lippuihisi. 

Miten kauan lippuni ovat voimassa?
Pääsylippusi Riemukaarelle on voimassa valitsemanasi päivänä. Jätä huomiotta varausprosessissa oleva kellonajan valitseminen, koska sitä ei tarvitse määrittää.

Millä kielillä esite on saatavilla?
Esite on rankaksi, englanniksi, saksaksi, italiaksi, espanjaksi, hollanniksi, japaniksi ja venäjäksi. 

Onko lasten lippuja saatavilla?
Ei, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (4-17)
Sylilapsi (0-3): Ilmaislippu

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Riemukaari: ohita jonot -lippu

Osoite
2 rue des Pyramides 75001 Paris HUOMIOI: Sinun tulee noutaa lippusi viimeistään klo 21.00, kuten lippukategoriaan on merkitty.

×