Parasta Pariisia.

Parasta Pariisia.

Hinta/henkilö alkaen € 151.20

Tämä Pariisin kokopäiväretki sisältää parhaat palat Pariisista! Tällä retkellä käydään Louvressa ja Notre Damen katedraalissa, risteillään Seinellä ja nautitaan herkullinen lounas Eiffel-tornissa, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät yli kaupungin.

Parasta on, että pääset ohittamaan kaikki pitkät jonot nähtävyyksiin ja voit näin ollen säästää aikasi nähtävyyksiin tutustumiseen.

Kohokohdat:
- Koe parhaat palat Pariisia yhden päivän aikana
- Ohita sisäänpääsyjonot
- Käy Louvren taidemuseossa oppaan johdolla
- Risteile Seinellä
- Nauti ihanasta kahden ruokalajin lounaasta juomineen Eiffel-tornissa
- Opastettu kierros Notre Damessa

Koe Pariisin parhaat palat yhdessä päivässä
Kaikki tämän retken aikana nähtävät kohteet sijaitsevat Seinen varrella, joten voimme käyttää epätavallista kulkuneuvoa: jokilaivaa

Päivä alkaa opaskierroksella Louvressa, jossa pääsee näkemään tärkeimpiä taideteoksia, kuten Milon Venuksen, Samothraken Niken ja tietenkin Leonardo da Vincin maailmankuulun teoksen Mona Lisan.

Tämän jälkeen jokilaiva suuntaa Eiffel-tornille. Matkalla voit istua rauhassa ja nauttia maisemista.

Eiffel-tornilla pääset ohittamaan jonot ja menemään suoraan ensimmäiseen kerrokseen, jossa tarjoillaan kahden ruokalajin lounas (ruokajuomineen).

Lounaan jälkeen hypätään takaisin jokilaivan kyytiin ja suunnataan Notre Damen katedraalille. Ohjelmaan kuuluu opastettu kierros, jolla tutustutaan tähän vuosien 1163 ja 1345 välillä rakennettuun goottilaiseen taideteokseen. Retki päättyy Notre Damelle, josta Pariisiin tutustumista voi jatkaa itsenäisesti.

Retki järjestetään englanniksi.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja annetaan PARISCityVISIONIN virkailijalle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa PARISCityVISIONIN toimistoltamme. Osoite löytyy lipusta.

Olethan paikalla 30 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Kuinka kauan matka PARISCityVISIONILTA Louvreen kestää?
Kävelymatka kestää noin 15 minuuttia.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy Notre Damelle.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 7.5 tuntia.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 4-17 vuotiaille. 0-3 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

 

Erinomainen 4.3

4.3 7 customer reviews
Hintansa arvoinen

Erittäin hyvin suunniteltu ja toteutettu paketti. Opas oli asiantunteva ja osasi kertoa mielenkiintoisia yksityiskohtia nähtävyyksistä. Kaikki toimi hyvin ja kohteissa oli varattu aikaa myös omatoimiseen tutustumiseen. Ruokailu Eiffeltornissa oli hieno kokemus ja ruoka oli myös hyvää. Kiitokset!

Miia
TOR, 29 MAR 2018
4.3
Sopiva paketti

Kierros oli loistava tapa tutkia kohteita ilman jonotusta. Jos ei halua viettää koko päivää Louvressa, tämä on oiva tapa katsoa kuuluisimmat teokset. Opastus oli oivallinen ja kuulokkeiden avula kaikki kuulivat hyvin. Lounas Eiffel tornissa oli hyvä ja maukas. Batobussimatkat kohteiden välissä olivat myös mukavia. Suosittelen tätä kierrosta esikertalaisillle ja varsinkin, jos olet Pariiisissa vain lyhyen aikaa. Rahaa ja jonotusaikaa säästyi rutkasti verrattuna siihen, jos olisimme paikanpäällä menneet kohteisiin. Suosittelen!

Jaana, Jyväskylä
KES, 29 HEI 2015
4.3
Mukava kierros

Homma oli toimiva ja vastasi odotuksia.

Teuvo, Kauttua
KES, 06 TOU 2015
4.3
Ihan hyvä

Olen vähän jäävi tätä arvostelemaan , olin nimittäin jo vieraillut kaikissa näissä paikoissa ja paremmalla ajalla , mutta tilasimme tämän kierroksen matkakumppanini vuoksi , koska hän oli Pariisissa ensimmäistä kertaa , ja ajattelimme , että ryhmän mukana ei tarvitsisi jonottaa (ei kyllä pitänyt paikkaansa) jonottaa sai silti joka paikkaan. Opas oli mukava ja asiantunteva , sopivan rento ja ensikertalainen matkakumppanini oli näkemäänsä ja kokemaansa oikein tyytyväinen. Rahalle sai vastinetta ja ehdittiin sitten kirpputorillekin , kun Pariisi "pakolliset" tuli päivässä läpikäytyä.

Virpi, Espoo
TII, 13 TOU 2014
4.3
Pariisin koko päivän kierros

Kierros oli erinomainen - opas ammattitaitoinen ja ystävällinen- Louvressa näimme paljon ja opas kertoi mielenkiintoisia yksityiskohtia ja taustoja maalareista. Kokonaisuus oli erittäin hyvä - kiitos oppaalle :)

Sirkku, Hyvinkää
LAU, 26 HUH 2014
4.3
Louvre-Eiffel- Notredam-Seinen risteily

Louvre oli taiteen ja historian ystävän mekka, valtavan kokonsa vuoksi näimme vain pikkuisen osan. Marie-Antoinetten malja ja kuninkaiden kruunut sykähdyttivät niinkuin myös valtavat maalaukset, Mona Lisakin tuki nähtyä.
Eiffel-tornista upeat maisemat, niinkuin myös Seineltä käsin kauniita rakennuksia, Aleksanterin siltaa unohtamatta. Suurimman vaikutuksen teki Notredamin katetraali, siellä olisimme mieluusti viettäneet koko päivän. Opas oli työnsä osaava ja ihanan ystävällinen niinkuin kaikki kohtaamani Pariisilaiset. Kokopäivä retken hintakin oli kohtuullinen.Englannin kielellä pärjää hyvin melkeinpä kaikkialla.
Taskuvarkaita oli kaikissa turistikohteisa, niitä kannattaa varoa.
Lähden mielelläni Pariisiin uudelleen,paljon jäi vielä näkemättä.

Marita, Pjelax
TOR, 07 MAR 2013
4.3
Pariisin koko päivän kierros

Lippujen tilaaminen oli helppoa ja vaivatonta. Liput saapuivat nopeasti heti varauksen jälkeen. Päivä vastasi täysin odotuksiani. Nähtävyyksinä olivat Louvre, Eiffelin torni sekä Notre Dame. Sisälle kohteisiin pääsimme nopeasti ja vaivattomasti oppaan johdolla. Myös oppaamme oli erinomainen. Hän kertoi selkeästi ja kiinnostavasti kohteista ja esim. Louvressa taideteosten taustatietoja oli mielenkiintoista kuunnella. Siirtyminen paikasta toiseen, risteily Seinellä, oli kokemuksena loistava.
Emme olisi omatoimisesti ehtineet nähdä yhden päivän aikana tätä kaikkea. Päivä oli loistava ja antoi varmasti enemmän kuin omatoiminen kiertely kohteissa. Kiitokset hyvälle oppaallemme.

Sirpa, Lahti
MAA, 01 HUH 2013
4.3

Varaa liput

Päivämäärä
Hae
Parasta Pariisia. Tietoja
Parasta Pariisia., PariisiLiput.fi

Parasta Pariisia.
1/4 - 31/10: PARISCityVISION, 214 rue de Rivoli, 75001 Paris.
1/11 - 31/3: PARISCityVISION, 2 rue des Pyramides, 75001 Paris.
Ole paikalla tässä osoitteessa viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä
PARISCityVISION
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Tietoja

Parasta Pariisia.
Kierros alkaa klo 9.30:
Huhti-lokakuussa: ma, ke, to, pe, la ja su
Marras-maaliskuussa: ma, pe, la ja su

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Ota maanalaisen linja 1 Tuileries-asemalle

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin