Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily

Hinta/henkilö alkaen € 44.90

Ohita jonot Eiffel-torniin ja lähde tunnin risteilylle Seinelle! Miksi jonottaa 2-4 tuntia jos voit ostaa liput etukäteen kotoa käsin ja välttää pitkät jonot?

Kohokohdat:
- Ohita jonot Eiffel-torniin ja säästä aikaasi
- Vietä tornissa aikaa minkä verran haluat
- Pääset priority-sisääntulon kautta Eiffel-tornin 2. kerrokseen
- Nauti tunnin risteilystä Seine-joella
- Opi lisää Pariisista risteilyn audio-opastuksen avulla

Säästä aikaa ja ohita jonot
Varaa lippusi meiltä netistä ja tapaa oppaasi varaamanasi päivänä Eiffel-tornilla, ja saat häneltä myös priotiry-lippusi Eiffel-torniin. Sinut ohjataan suoraan priority-sisäänkäynnille, joten pääset jonon ohi ja voit viettää myös jonottamiselta säästyneen aikasi Eiffel-tornissa!

Saat lipuillasi etuoikeutetun sisäänpääsyn Eiffel-tornin 2. kerrokseen, joten et joudu seisomaan jonossa. 

Eiffel-torni on yksi kävijämääriltään suosituimmista maailman monumenteista. Tulet todellakin arvostamaan 2-4 tunnin ajansäästöä ostaessasi jonon ohi -liput meiltä!

Eiffel-tornissa vierailun jälkeen voit lähteä risteilemään. Laivat lähtevät Quai de la Bourdonnais'lta, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä Eiffel-tornista. Täällä Bateaux Parisiens -henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi 1 tunnin Seinen risteilylle.

Ihaile Seinen varrella sijaitsevien Pariisin upeimpien monumenttien, kuten Louvren, Notre Damen, Orsay-museon ja Conciergerien, arkkitehtuuria ja opi lisää kaupungista.

Mikäli haluaisit osallistua opastetulle kierrokselle Pariisissa ennen vierailuasi Eiffel-tornissa, tällöin Eiffel-torni ja sightseeing-kierros voisi olla valintasi!

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat liput e-lippuna sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda ne mukanasi kierroksen oppaalle.

Miten kauan lippuni on voimassa?
Lippusi on voimassa vain varauksen yhteydessä valitsemanasi päivämääränä ja kellonaikana. Eiffel-tornin henkilökunta voi evätä pääsysi Eiffel-torniin mikäli olet myöhässä. 

Kuinka kauan voin olla Eiffel-tornilla? 
Voit itse päättää kuinka kauan vierailet tornilla. 

Millä kielillä audio-opastukset ovat saatavilla?
Risteilyn audio-opastus on ranskaksi, englanniksi, espanjaksi, italiaksi, saksaksi, portugaliksi, japaniksi, mandariinikiinaksi, venäjäksi ja koreaksi.

Onko lastenlippuja saatavilla? 
Ei valitettavasti ole, mutta alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Eiffel-torniin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

 

 

Hyvä 3.0

3.0 1 customer reviews
Alkuongelmien jälkeen hyvä reissu!

Oli erittäin vaikea löytää opas. Olimme tapaamisosoitteessa ja pyörimme hyvissä ajoin etsien kylttiä ParisCityVision mutta emme löytäneet ketään. Olimme aikaisemmin päivällä käyneet kysymässä heidän toimistosta lisäohjeita ja meille kerrottiin että pitää olla pohjoisjalan luona. No siellä olimme ja kyselimme neuvoa. Vasta kun 10min päästä piti kierroksen alkaa menimme kokeilemaan saadaanko mennä alueen sisään ilman lippuja (siellä siis oli turvatarkastus johon muille jaettiin liput ennen sitä). Pääsimme sisään ja pyörimme alueella mutta opasta ei näkynyt. Yritimme soittaa palvelunumeroon 15min ajan ja sitten löysimme oppaan pienen kyltin kanssa suuren jonon takaa. Hän antoi meille liput eiffeliin ja risteilylle. Sen jälkeen kaikki meni mukavasti mutta todella oli vaikea löytää opas. Meillä oli myös ilta-aika eli klo 20, kannattaa varata vähän aikaisempi ajankohta, koska emme ehtineet olemaan eiffelissä kauaa, sillä jonottamiseen kului paljon aikaa ja viimeinen risteily lähti jo 21.30.

Jenni, Siivikkala
LAU, 22 HUH 2017
3.0

Varaa liput

Päivämäärä
Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily Tietoja

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily
Champ de Mars,
75007 Paris

Tietoja

Ohita jonot Eiffel-torniin & risteily
Päivittäin, lähtöajat vaihtelevat sesongin mukaan.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Metro: École Militaire / Bir Hakeim

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin