Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Tyytyväiset asiakkaamme

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Nähtävyydet Pariisissa

Pariisissa on lähes rajattomasti koettavaa. Ei haittaa, vaikka vierailu olisi ensimmäinen tai kymmenes, Pariisista löytyy aina jotakin uutta nähtävää ja koettavaa. Klassinen Pariisi-kokemus on vierailu Eiffel-tornin huipulla tai maailmankuulussa Louvre'en taidemuseossa, joka on lukemattomien taideteosten, kuten Da Vincin Mona Lisan koti. Kabareet Moulin Rouge tai Lido de Paris eivät myöskään jättäne ketään kylmäksi.

Pariisi on Ranskan pääkaupunki sekä asukasluvultaan maan suurin kaupunki: 105 neliökilometrin alueella asuu 2,206,488 ihmistä. Kaupunkikuvaa halkoo leveät ja kuvankauniit bulevardit sekä Seine-joki. Kaupunki tunnetaan paitsi ikonisista maamerkeistään, kuten Eiffel-torni, 1100-luvun goottilainen katedraali Notre-Dame ja Montmartre'en huipulla sijaitseva Sacré-Cœur -kirkko, se tunnetaan myös charmikkaasta kahvilakulttuuristaan ja huippumuodin putiikeistaan. 

Pariisin tunnettuja kaupunginosia ovat boheemi Montmartre, hipsteri Le Marais, Latinalainen kortteli, kodikas Canal Saint-Martin, eksklusiivinen Champs-Elysées ja rento Saint-Germain-des-Prés.

Vaikka Pariisissa on lukuisia maailmankuuluja nähtävyyksiä, turistien ikisuosikkeja ovat Eiffel-torni ja Champ de Mars. Eiffel-torni houkuttelee enemmän vierailijoita kuin mikään muu maksullinen turistinähtävyys maailmassa - todellinen must-kohde siis Pariisin matkalla. 
 
Varaa lippusi etukäteen Pariisin suosituimpiin nähtävyyksiin, niin et joudu haaskaamaan kallista aikaasi  jonottamiseen Pariisissa. Kävelet vain jonon ohi! Valikoimaamme kuuluu erilaiset ohita jonot - ja pikasisäänpääsyliput museoihin, kuten Louvre'en, D'Orsayin ja Musée Rodiniin. Voit myös valita museon opastetun kierroksen tai omatoimisen kierroksen audio-opastuksella.

Ticmate Charity

Nähtävyydet Pariisissa

"Valojen kaupungin" uskomattomaton arkkitehtuuri, historia ja tunnelma on maailmankuulu. Pariisilla on niin paljon tarjottavaa, että voi olla vaikea keksiä mistä aloittaa. Olemme valinneet sinua varten joitakin suosituimpia nähtävyyksiämme sekä Pariisissa että kaupungin ulkopuolella, kuten ikoninen Eiffel-torni, Mona Lisan koti Louvre ja suurenmoinen Versailles. 

Lajittelukriteeri
Hakutulokset: 1 - 14 (14)