Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja tapahtumiin Pariisissa

Tervetuloa sivustollemme PariisiLiput.fi, jossa on kattava valikoima lippuja kabareihin, nähtävyyksiin ja kierroksille Pariisissa. Voit hankkia liput nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti Moulin Rouge'iin tai Lido de Paris'in. Nauti lounas tai illallinen Eiffel-tornissa, lähde opastetulle kierrokselle Louvre'een, Seinen risteilylle tai vieraile Versailles'n palatsissa. Klikkaa eteenpäin!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Tyytyväiset asiakkaat

Versailles ja Pariisi 24.7.2013

"Kokonaisuutena erittäin hyvä kokonaisuus ja vastasi odotuksiamme. Aamupäivällä käynti Versailllesissa, jossa katsottavaa riittää. Sisäänpääsy onnistui noin kymmenessä minuutissa vaikka oli vierailijoiden sesonkiaika. Palvelu oli hyvin järjestetty: opastus oli hyvä ja mielenkiintoinen (englanninkielellä), bussilasti jaettiin kolmeen osaan (lapsiperheet omassa ryhmässä) ja lisäksi oli omaa aikaa kierrellä linnan alueella. Meno- ja paluumatkoilla kerrottiin historiasta ja muuustakin. Poislähtiessä oli satoja ellei jopa tuhat ihmistä lippujonossa pyrkimässä - hyvä ettei tarvinnut itse jonottaa. Lounas oli pettymys. Ranskassa ei odota lounaan nauttimista Irish Pub-tyyppisessä paikassa ja että tarjolla on irlantilaista ruokaa. Listalla oli mm perunamuusia, mutta kolme ruokalajia ja sijainti keskustassa pitivät kyllä paikkansa. Lounaan takia putosi arvostelusta yksi tähti pois. Hienoa lounaalla oli se, että tapasi samassa ruokapöydässä muun maalaisia turisteja, joiden kanssa oli mukava jutustella. Iltapäivän kiertoajelu oli hyvä ja toimiva - oppailla hyvät selostukset ja paljon nähtävää. Parin tunnin kierros päättyi Eiffel-tornin lähelle. Sisäänpääsy torniin noin kymmenessä minuutissa eli ryhmälle oli taas sovittu aika, joka piti erinomaisesti. Täälläkin oli paljon ihmisiä jonottamassa. Ennen sisäänmenoa opas antoi ohjeet loppupäivästä eli näköalojen ihailua omatoimisesti, minkä jälkeen Seinelle oman aikataulun mukaisesti veneristeilylle. Ristelyn lähtöpaikka on alle sadan metrin päässä tornista, joten se oli helppo löytää. Risteily kesti reilun tunnin ja oli hyvä opastuksineen. Tämä täydensi iltapäivän kierrosta vaikka osin samojakin asioita kerrottiin. Kannattaa käydä kierroksella - rahalle saa vastinetta. Kuljetukset, opastukset ja ajan säästö (ei jonotuksia) ovat kesän sesonkiaikana hyvä juttu. Kierroksen aikana käydään sisällä Versailllesissa ja Eiffel-tornissa, muihin kohteisiin tutustutaan ulkoapäin."

Olli, Sipoo

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Ticmate Charity

Pariisiin kuljetukset

Täällä voit varata lentokenttäkuljetuksen Charles de Gaullen lentokentältä Pariisiin! Liput lähetetään suoraan sähköpostiisi. Nopea ja vaivaton tapa hankkia lippusi etukäteen!