Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja tapahtumiin Pariisissa

Tervetuloa sivustollemme PariisiLiput.fi, jossa on kattava valikoima lippuja kabareihin, nähtävyyksiin ja kierroksille Pariisissa. Voit hankkia liput nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti Moulin Rouge'iin tai Lido de Paris'in. Nauti lounas tai illallinen Eiffel-tornissa, lähde opastetulle kierrokselle Louvre'een, Seinen risteilylle tai vieraile Versailles'n palatsissa. Klikkaa eteenpäin!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Centre Pompidou: Skip the line

Alkaen 16,50 €
Koe uskomaton Pompidou-keskus! Keskus on yksi maailman johtavia 1900-2000-luvun taiteen museoista. Keskuksessa on näytteillä monipuolisesti eri taiteenlajeja: plastiikkaa, valokuvataidetta, uutta mediaa, arkkitehtuuria ja muotoilua. Todellinen must-kohde taiteen faneille! 

Kohokohdat:
- Vieraile Pompidou-keskuksessa Pariisin keskustassa
- Ohita jonot etukäteen ostetuilla lipuilla
- Tutustu modernin taiteen kansallismuseoon
- Ihaile kubismin, surrealismin ja muiden tyylisuuntien mestariteoksia
- Vieraile ravintolassa 'Le George', jossa nautit myös upeista näkymistä

Tutustu Pompidou-keskukseen Pariisissa
Pompidou-keskus sijaitsee Pariisin "Les Halles"- ja Marais-kaupunginosien välissä. Ranskaksi taidemuseota kutsutaan nimillä 'Centre Georges-Pompidou' ta 'Beaubourg.' Pompidou-keskus on modernin taiteen kansallismuseo ja teollinen luova kokonaisuus, joka pitää sisällään yli 100 000 taideteosta.

Täältä löydät taideteoksia modernin aikakauden suurimmilta taiteilijoilta, kuten Henri Matisse, Pablo Picasso, Fernand Léger, Vassily Kandinsky, Alberto Giacometti, Jean Dubuffet, Brancusi ynnä muilta. 

Pompidou-keskuksessa pääset tutustumaan modernin taiteen perustaan, kuten fauvismiin, kubismiin, surrealismiin, lyyrisen ja kylmään abstraktioon.

Voit vierailla keskuksen kaikilla tasoilla, jotka ovat avoinna vierailijoille. Näet yli Pariisin kattojen ja Sacré Coeur Basilican, Eiffel-tornin, Palais Garnier -oopperatalon, Louvren, Notre-Damen, Pyhän Jaakobin tornin, ja Conciergerien. 

Museon ravintola 'Le George' sijaitsee Pompidou-keskuksen ylimmässä kerroksessa, ja sen lasikatto tarjoaa vertaansa vailla olevat näkymät Pariisiin.

Miten saan lippuni? 
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle Pariisiin. 

Miten lippu toimii?
Kun pääset Pariisin, mene ennen museovierailuasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin lippuihisi.

Miten kauan lippuni ovat voimassa?
Pääsylippusi Pompidou-keskukseen ovat käytettävissä viikon kuluessa päivämäärästä, jolloin olet noutanut ne PARISCityVISIONin toimistolta (viikon ajan minä tahansa päivänä aukioloaikojen puitteissa). 

Onko lasten lippuja saatavilla?
Ei, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

Lippukategoriat

Adult (18+)
Child (0-17): Free of charge

Aukioloajat

Wednesday and Friday-Monday: 11 A.M. - 9 P.M.
Thursday: 11 A.M. - 11 P.M.
Tuesday: Closed.

Vahvistus välittömästi

Mobiililippu hyväksytään

Säästä aikaa – ohita jonot

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Pompidou-keskus: ohita jonot -lippu

Osoite
Place Georges-Pompidou 75004 Paris

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!