Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Eiffel-torni: varattu sisäänpääsy 3. kerrokseen + risteily + kaupunkikierros

Eiffel-torni: varattu sisäänpääsy 3. kerrokseen + risteily + kaupunkikierros! Tällä lipulla saat etuoikeutetun sisäänpääsyn Eiffel-tornin 2. ja 3. kerrokseen. Hintaan sisältyy myös jokiristeily Seinellä ja Pariisin kiertoajelu. Näet koko Pariisin tällä kierroksella.

Kohokohdat

- Vältä pitkät jonot Eiffel-torniin
- Etuoikeutettu sisäänpääsy Eiffel-tornin 2. ja 3. kerrokseen (eli huipulle)
- Yhden tunnin Seinen risteily
- Pariisin kaupunkikiertoajelu bussilla

Mitä odottaa?

Koe Pariisi maasta, vedestä ja ilmasta
Kierroksen ensimmäinen osa on Eiffel-tornin vierailu, jossa vältät pitkät jonot ja pääset suoraan hissille, jolla voit nousta Eiffel-tornin 3. kerrokseen, jossa eteesi avautuu upea panoraamanäkymä Pariisiin.

Eiffel-tornin vierailun jälkeen pääset Pariisin kiertoajelulle. Saat mahdollisuuden kuunnella audio-opastusta, kuulla Pariisin historiasta ja samalla ihailla kaupungin tärkeimpiä aukioita, siltoja, katuja ja rakennuksia, kuten Ooppera-aukiota, Concordea, Champs-Elysees'tä, Riemukaarta, Trocaderon aukiota, Invalidesia, Pont-Neufia, Bastillen aukiota ja tietenkin uskomatonta Eiffel-tornia.

Kiertoajelu päättyy Eiffel-tornin juurelle. Sieltä sinut toivotetaan tervetulleeksi kierroksen viimeiseen osaan eli yhteen kolmesta Bateaux Parisiensin trimaraanista: 1 tunnin Seinen risteily voi alkaa.

Jos haluat pitää tauon ennen risteilyä, sekin sopii vallan mainiosti, sillä risteilylippusi on voimassa millä tahansa saman päivän tai illan lähdöllä.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian ostamisen jälkeen saat e-liput sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Ole tapaamispaikalla 10 minuuttia ennen vierailun alkua. Kokoontumisosoite on hyvin lähellä Eiffel-tornia, ja se on ilmoitettu selkeästi e-lipussasi. Täällä tapaat oppaasi tai edustajasi, joka saattaa sinut Eiffel-tornille ja varmistaa etuoikeutetun sisäänpääsyn Eiffel-torniin. On tärkeää, että tulet täsmällisesti tapaamispaikkaan vähintään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa, sillä opas tai edustaja ei voi odottaa myöhässä saapuvia.

Tärkeää tietoa

- Audio-opastus on sovellus, jonka voit ladata mobiililaitteeseesi. Tuo mukanasi omat kuulokkeet mobiililaitteeseesi, jotta voit kuunnella ladatun audio-opastuksen mobiililaitteeltasi.
- Oppaamme huolehtii siitä, että pääset priority-sisäänpääsyn kautta hisseille, jolloin odotusaika on mahdollisimman lyhyt. Et kuitenkaan voi ohittaa jonoja turvatarkastukseen, vaan jonotus siellä on pakollista. Varaudu jonottamaan jonkin verran turvatarkastuksessa; tätä ei voi välttää.
- Tunnin mittaisesta risteilystä voi nauttia milloin vain sinä päivänä, jolle olet sen varannut. Voit lähteä risteilylle myös illalla. Mitään tiettyä lähtöaikaa ei ole – hyppäät vain haluamaasi risteilyalukseen.
- Harvoin ja lähinnä Eiffel-tornin päivittäisten kävijöiden runsaan määrän vuoksi tämän retken osat (kuten risteily, kaupunkikierros, lounas, päivällinen jne.) saattavat muuttaa järjestystä lyhyellä varoitusajalla.

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (3-11)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Aukioloajat

Katso kalenterista päivä ja aika

Varaa
Alkaen 55,00 €

to, 20 kes 2024

Hissillä

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Ääniopastus

Kesto: 4 tunti

Mitä sisältyy hintaan?

- Sisäänpääsy Eiffel-tornin 2. ja 3. kerrokseen (huipulle)
- Nousu Eiffel-torniin hisseillä
- Pariisin kaupunkikiertoajelu bussilla
- Risteily Seine-joella
- Audio-opastus

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Eiffel-torni: varattu sisäänpääsy 3. kerrokseen + risteily + kaupunkikierros

Osoite
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!