Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Eiffel-torni: lounas 1. kerroksessa + kaupunkikierros + risteily

4.1 (11)

Vältä pitkät jonot Eiffel-tornilla ja nauti lounasta 1. kerroksessa! Saat kiertoajelun bussilla kaupungin läpi, ja näet Pariisin parhaat palat, kuten Champs-Élyséen, Riemukaaren ja Hôtel des Invalidesin! Paketti sisältää myös tunnin risteilyn Seinellä sekä äänioppaan!

Kohokohdat

- Koe Pariisin parhaat palat
- Lounas Eiffel-tornin 1. kerroksen Madame Brasserie -ravintolassa
- Näe kaupunki kiertoajelubussin kyydissä istuen
- Nauti tunnin risteilystä Seinellä

Mitä odottaa?

Kierroksen ensimmäinen osa on Pariisin kiertoajelu bussilla. Kiertoajelulla on audio-opastus, joten kuulet Pariisin kiehtovasta historiasta.

Saat myös mahdollisuuden ihailla kaupungin tärkeimpiä aukioita, siltoja, katuja ja rakennuksia, kuten Ooppera-aukiota, Concordea, Champs-Elyseesiä, Riemukaarta, Trocaderon aukiota, Invalidesia, Pont-Neufia, Bastillen aukiota ja tietenkin uskomatonta Eiffel-tornia.

Bussikierros päättyy Eiffel-tornin juurelle. Täällä sinut toivotetaan tervetulleeksi kierroksen toiseen osaan eli yhteen kolmesta trimaraanista, jolla lähdet 1 tunnin risteilylle Seine-joella.

Veneet ovat täysin lasisia, ja lasiseinien takana on terassi ja käytävät ympäriinsä, joten ne sopivat täydellisesti kaupungin runsaaseen arkkitehtuuriin tutustumiseen ja sen ihailuun. Täällä voit myös hyödyntää yksilölliset audio-opastukset, jotka elävöittävät eri paikkoja ja aikoja sanoituksin ja musiikin keinoin.

Sightseeing-risteily päättyy Eiffel-tornin juurelle, jossa vältät jonot ja menet suoraan hissille, jolla voit nousta Eiffel-tornin 1. kerrokseen. Täällä nautit kolmen ruokalajin lounaan (juomat sisältyvät hintaan) Madame Brasserie -ravintolassa, joka on kierroksen viimeinen osa!

Klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi menuesimerkin.

Huomaa, että tämän kierroksen 3 osaa, ensin Pariisin kiertoajelu, jota seuraa Seinen risteily ja lopuksi lounas Eiffel-tornissa, eivät välttämättä ole tässä järjestyksessä. Saattaa olla, että matkasuunnitelmaa muutetaan hyvin lyhyellä varoitusajalla, jolloin järjestys voi olla seuraavanlainen: lounas Eiffel-tornissa, sitten Pariisin kiertoajelu ja viimeisenä risteily tai ne voivat olla missä tahansa muussa järjestyksessä!

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian ostamisen jälkeen saat e-liput sähköpostiisi. Mobiililippu hyväksytään.

Ole tapaamispaikalla 10 minuuttia ennen vierailun alkua. Kokoontumisosoite on hyvin lähellä Eiffel-tornia, ja se on ilmoitettu selkeästi e-lipussasi. Täällä tapaat oppaasi tai edustajasi, joka saattaa sinut Eiffel-tornille ja varmistaa etuoikeutetun sisäänpääsyn Eiffel-torniin. On tärkeää, että tulet täsmällisesti tapaamispaikkaan vähintään 10 minuuttia ennen lähtöaikaa, sillä opas tai edustaja ei voi odottaa myöhässä saapuvia.

Tärkeää tietoa

- Audio-opastus on sovellus, jonka voit ladata mobiililaitteeseesi. Tuo mukanasi omat kuulokkeet mobiililaitteeseesi, jotta voit kuunnella ladatun audio-opastuksen mobiililaitteeltasi.
- Oppaamme huolehtii siitä, että pääset priority-sisäänpääsyn kautta hisseille, jolloin odotusaika on mahdollisimman lyhyt. Et kuitenkaan voi ohittaa jonoja turvatarkastukseen, vaan jonotus siellä on pakollista. Varaudu jonottamaan jonkin verran turvatarkastuksessa; tätä ei voi välttää.

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (3-11)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Aukioloajat

Katso kalenterista päivä ja aika

Mitä ei sisälly hintaan?

- Sisäänpääsy Eiffel-tornin 2. ja 3. kerrokseen (huipulle)

Varaa nyt

Erinomainen: 4.1 – 11 Arvostelut

Varaa
Alkaen 134,20 €

to, 1 elo 2024

Hissillä

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Säästä aikaa – ohita jonot

Ääniopastus

Kesto: 5 tunti 30 minuuttia

Mitä sisältyy hintaan?

- Sisäänpääsy Eiffel-tornin 1. kerrokseen
- Lounas Madame Brasserie -ravintolassa
- Lounaaseen sisältyvät kahvi tai tee ja vesi
- Valikoidut juomat, viini, olut ja virvoitusjuomat sisältyvät lounaan hintaan
- Pariisin kaupunkikiertoajelu bussilla
- Risteily Seine-joella
- Audio-opastus

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Eiffel-torni: lounas 1. kerroksessa + kaupunkikierros + risteily

Osoite
Place de Sydney, 75015 Paris

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!