Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Pääsyliput Sainte-Chapelle'een

Alkaen € 12.6
Koe Pariisin kappeli Sainte-Chapelle. Tämä historiallinen monumentti on goottilaisen kauden arkkitehtuurin helmi. Ohita jonot etukäteen varatuilla lipuilla ja kävele suoraan sisään tähän kauniiseen kappeliin.  

Kohokohdat:
- Ohita jonot Sainte-Chapelle'een
- Tutustu kappeliin omatoimisesti
- Ihaile ikkunoiden kauniita lasimaalauksia
- Opi lisää kappelista opastauluilta
- Ilmainen sisäänpääsy alle 18-vuotiaille lapsille

Tutustu Pariisin Sainte-Chapelle'een
Sainte-Chapelle rakennettiin alunperin säilytyspaikaksi Kristuksen kärsimyskertomuksen aikaisille reliikeille, jotka monarkia sai haltuunsa 1200-luvulla. Nämä sisälsivät palan alkuperäisestä rististä ja pyhästä kruunusta, ja ne melkein kadotettiin 1800-luvun alussa. 

Vuodesta 1790 alkaen 
pääsy Sainte-Chapelle'een oli rajoitettu ainoastaan papistolle, ja se tyhjennettiin. Siitä tuli vähitellen arkisto-varasto sen vieressä sijaitsevalle Pariisin oikeustalolle, Palais de Justice'ille aina siihen saakka, kunnes kansalaiset vaativat kappelin restaurointia. 

Nykyään Saint-Chapellessa ei enää näe reliikkejä, joita varten kappeli rakennettiin, sillä ne joko kadotettiin tai korvattiin jollain muilla Ranskan vallankumouksen saatossa.

Miten saan lippuni? 
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle Pariisiin. 

Miten lippu toimii?
Kun pääset Pariisin, mene ennen Saint-Chapellen vierailua agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin pääsylippuihisi. 

Miten kauan lippuni ovat voimassa?
Pääsylippusi 
Sainte-Chapelle'een on voimassa valitsemanasi päivänä. Jätä huomiotta varausprosessissa oleva kellonajan valitseminen, koska sitä ei tarvitse määrittää.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Ei, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (4-17)
Sylilapsi (0-3): Ilmaislippu

Saapumisohjeet

Pääsyliput Sainte-Chapelle'een

Osoite
2 rue des Pyramides 75001 Paris HUOMIOI: Sinun tulee noutaa lippusi viimeistään klo 21.00, kuten lippukategoriaan on merkitty.

×