Pääsyliput Les Invalides -museoon

Pääsyliput Les Invalides -museoon

Hinta/henkilö alkaen € 16.70

Vieraile upeassa Invalides-museossa Pariisin keskustassa, jossa on monta osaa: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Église Saint-Louis-des-Invalides  -kirkko ja Église du Dôme. Lippusi kattaa sisäänpääsyn kaikkiin yllä mainittuihin kohteisiin! 

Kohokohdat:
- Vältä jonottaminen Invalides-museoon
- Koe Église du Dôme
- Näe Napoleon I:n hauta
- Näe Charles de Gaulle -monumentti
- Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät seurassasi sisään ilmaiseksi

Historiafanien ehdoton kohde
Vierailu Hôtel National des Invalidesiin on ehdoton Pariisin matkalla kaikille erityisesti Ranskan historiasta kiinnostuneille. Museo sijaitsee Seinen vasemmalla rannalla lähellä Pont Alexandre III:sta ja se koostuu useasta osasta: Musée de l'Armée, Musée de l'Ordre de la Libération, Musée Plans-Reliefs, Église Saint-Louis-des-Invalides  -kirkko ja Église du Dôme.

Musée de l'Armée (tunnetaan myös nimellä Army Museum) pitää sisällään yli 500,000 esinettä, sisältäen asekokoelmat, symboleja ja maalauksia. Museossa on myös mahdollisuus digitaaliseen kierrokseen (ei sis. hintaan) 

Église Saint-Louis-des-Invalides -kirkon on suunnitellut arkkitehti architect Jules Hardouin-Mansart vuonna 1676. Église du Dôme on kuninkaallinen kappeli katedraalin vieressä. Nousten 107 metrin korkeuteen, se on toiminut armeijan pyhäkkönä ja sieltä löytyy myös Napoleon I:n hauta. 

Miten saan lippuni? 
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi agenttimme  PARISCityVISIONin toimistolle Pariisiin. 

Miten lippu toimii?
Kun pääset Pariisin, mene ennen museovierailuasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin lippuihisi.

Mitä lippuun sisältyy?
Pääsylippuun sisältyy sisäänpääsy vakituisille kokoelmille, Dome-kirkkoon, Napoleonin haudalle, Église Saint-Louis-des-Invalides -katedraaliin, Charles de Gaulle -monumentille, vaihtuviin näyttelyihin, Museum of Relief Maps'iin sekä Museum of the Order of the Liberation'iin.

Miten kauan lippuni ovat voimassa?
Pääsylippusi Invalides-museoihin ovat käytettävissä viikon kuluessa päivämäärästä, jolloin olet noutanut ne PARISCityVISIONin toimistolta (viikon ajan minä tahansa päivänä aukioloaikojen puitteissa). 

Onko lasten lippuja saatavilla?
Ei, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Pääsyliput Les Invalides -museoon Tietoja

Pääsyliput Les Invalides -museoon
Lippu on voimassa koko päivän. Voit jättää huomiotta lippukategoriassa mainitut aikaikkunat 9.30, 14.00 ja 21.00.

Sinun tulee vaihtaa e-lippusi museolippuihisi PARISCityVISIONin toimistolla Pariisissa.
2 rue des Pyramides
75001 Paris

Tietoja

Pääsyliput Les Invalides -museoon
Päivittäin klo 10.00-18.00 (tai -17.00 marraskuusta maaliskuuhun).

Ohjeet

Ohjeet
Lähimmät metroasemat ovat Tuileries, Pyramides & Palais Royal.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin