Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni

Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni

Hinta/henkilö alkaen € 70.90

Koe Pariisi yöllä ja näe Pariisi uudessa valossa. Kierrokseen kuuluu käynti Eiffel-tornissa, jossa pääset ohittamaan lippuluukun jonot ja menemään suoraan hissiin. Lisäksi retkeen kuuluu Seinen risteily, jonka aikana näkee kaikki suurimmat nähtävyydet.

Kohokohdat:
- Nauti neljän tunnin yöllisestä kiertoajelusta Pariisissa
- Ohita Eiffel-tornin jonot ja mene suoraan toiseen kerrokseen
- Risteile Seinellä
- Näe kaikki keskeisimmät nähtävyydet

Koe Pariisi yöaikaan
Kiertoajelun alussa käydään Eiffel-tornin toisessa kerroksessa, josta avautuu mahtavat näkymät yli Pariisin.

Seuraavaksi opas johdattaa teidät retken toiselle osuudelle, joka on Seinen jokiristeily. Risteilyn aikana näkee useita Pariisin nähtävyyksiä, jotka ovat kauniisti valaistuja.

Retki päättyy läpi Pariisin menevään bussikierrokseen, jolla pääsee tutustumaan Pariisiin, sen historiaan, kolmikaistaisiin katuihin, eläväisiin kahviloihin ja kaikkiin ihanasti valaistuihin nähtävyyksiin. Näet muun muassa Concorden ja Vendomen aukiot, Operan, Madeleinen kirkon, rue Royalen, Champs-Elyseesin, riemukaaren, Trocaderon, Invalidesin, Notre-Damen ja Chateletin aukion. 

Kierroksen aikana opit monenlaista tästä kauniista kaupungista audio-oppaan johdolla. Opas on saatavilla muun muassa englanniksi, ranskaksi, espanjaksi, saksaksi, italiaksi ja porugaliksi. Jos tykkäät tästä retkestä, voisit pitää myös Iltakierros Pariisissa ja risteily -retkestämme.

Pian ostotapahtuman jälkeen saat e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa PARISCityVISIONIN toimistolta. Olethan paikalla 30 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Mihin kierros päättyy?
Kierros päättyy lähtöpaikkaansa PARISCityVISIONIN toimistolle.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierroksen kesto on noin 4 tuntia.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-11 vuotiaille. 0-2 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

Erinomainen 4.2

4.2 6 customer reviews
Ehdottomasti kannattaa mennä!

Asiantuntevat ja mukavat oppaat tekivät vierailusta helpon.

Outi, Helsinki
TII, 17 TAM 2017
4.2
Luotettavaa ohjelmapalvelua

Ko.firma tarjoas luetettavaa ohjelmapalvelua.Rahat ei mene hukkaan ja koet Pariisissa enemmän.

Tarja, Hämeenlinna
SUN, 08 TOU 2016
4.2
Paljon tuli nähtyä lyhyessä ajassa

Hyvä kokemus, vaikkakin tulopäivän ohjelmaksi lasten kanssa hieman raskas. Retki kesti kaiken kaikkiaan yli viisi tuntia. Eiffelissä vierailu oli viimeisenä ja aikataulun venymisen vuoksi oli liian myöhäistä ostaa lippua ylimpään kerrokseen. Opas oli erinomainen, bussi erittäin siisti ja siirtymät sujuvia. Voin suositella.

Nelli, Helsinki
KES, 15 HEI 2015
4.2
Opas erittäin hyväkäytöksinen ja selkeä. Kaikki olivat ystävällisiä ja palvelualttiita.

Seinen risteilyssä ei ollut mitään sightseeing/ nähtävyyksien esittelyä jolloin risteily oli aika tyhjän kanssa. Vasta risteilyn jälkeen saatiin kuulokkeet bussissa. Risteilyssä porukka (lähinnä intialaiset) seisoivat ja peittivät istuvien näkymän. Kukaan ei puuttunut tilanteeseen.

Bussi, jolla kiertoajelu tehtiin oli erinomainen.

Liikuntarajoitteisille suosittelen tätä pakettia.

Timo, Vantaa
MAA, 25 TOU 2015
4.2
Järjestyksessä: Risteily, kiertoajelu ja Eiffel

Iltakierros tehtiin esittelystä poiketen järjestyksessä risteily, kiertoajelu ja Eiffel-torni. 2-kerroksinen bussi haki meidät City Visionin toimistolta ja ajoi Eiffelin juureen. Siitä lähti Seine-risteily, joka kesti noin tunnin. Laiva kiersi Seinen saaret ja palasi takaisin. Aurinko alkoi kauniisti laskea, kun laiva palasi Eiffelin juureen. Juuri sopivasti Eiffelin "valoshow" alkoi laivan rantautuessa. Tämän jälkeen tuli iltavalaistu kaupunkikierros ja lopuksi menimme Eiffel-tornille. Suuri osa bussimatkalaisista jäi Eiffelille kierroksen päätteeksi. Halutessaan pystyi ostamaan lipun ylinpään kerrokseen. Iltavalaistu Pariisi on hieno Eiffelin vinkkelistä, eikä turisteja ollut kovinkaan paljon (hissiin pääsi helposti, vaikka 2 oli vain käytössä). Paluumatkalla bussi tiputti halukkaat matkalaiset Operan kohdalla pois. Hyvä yleiskatsaus Pariisista, eikä tarvinnut koko päivää kuluttaa bussin kyydissä istuen! Suosittelen!

Merja, Oulu
TOR, 25 SYY 2014
4.2
Paljon Pariisia yhdessä illassa

Osallistuimme retkelle jo samana päivänä kun saavuimme Pariisiin. Tämä oli hyvä ratkaisu siltä osin, että saimme heti hyvän yleiskuvan kaupungista ja sen nähtävyyksistä - puhumattakaan Pariisin huimapäisistä mopoilijoista, jotka vangitsivat juuri ajokortin saaneen seuralaisen huomion! Kun kävimme iltakierroksella ei seuraavina päivinä ollut tarvetta sukkuloida isossa mitassa nähtävyydeltä toiselle, vaan teimme reissuja täsmäkohteisiin kuten Sacre Coeur ja katakombit jne.

Eiffel-torni oli vaikuttava, lisäinfoa olisi kannattanut antaa siitä, että hissit ovat myös alas tullessa täydet ja niihin voi joutua jonottamaan yllättävän kauan. Onneksi muistimme mennä 2. tason ylemmälle tasolle (hissivaunuthan pysähtyivät aina kahteen eri tasoon), jolloin pääsimme heti hissiin. Siihen alemman tason vaunuun oli nimittäin noin 40 minuutin jono.

Tulopäivään sijoittuvana ilta oli pitkä ja nuorin (12 v) torkkui lähes koko risteilyn - emme me muutkaan kovin virkkuja siinä vaiheessa olleet. Pitkän päivän päätteeksi iltakierros ja Eiffel olisivat riittäneet.

Mutta ikävää oli, että Rue de Pyramidsin toimistolta piti kävellä pitkä ja mutkikas matka Carroussel du Louvren uumeniin bussiasemalle - alkoi jo tuntua että jalanko tämä iltakierros tehdäänkin ja jalkavaivaiselle tämä oli ikävä yllätys. Toisella retkellä bussi nouti onneksi matkatoimiston kulmalta.

Outi, Helsinki
TOR, 28 HEL 2013
4.2

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni Tietoja
Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni, PariisiLiput.fi

Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni
Olethan PARISCityVISIONIN toimistossa viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osoite on: 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

Tietoja

Pariisin iltakierros, risteily ja Eiffel-torni
Kierros alkaa joka ilta klo 18:15

Ohjeet

Ohjeet
Ota maanalaisen linja 1 Tuileries-asemalle

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin