Ohita jonot Eiffel-torniin

Ohita jonot Eiffel-torniin

Hinta/henkilö alkaen € 42.90

Ohita Eiffel-tornin lippukassan jonot! Ole ovelampi kuin muut turistit ja osta Eiffel-torniin etukäteen liput, joilla pääset jonojen ohi. Näin vältät 2-4 tunnin jonot. Menet vain ylös vieviin hisseihin ja nautit ylhäältä avautuvista näkymistä.

Kohokohdat:
- Ohitat jonot Eiffel-tornille ja säästät aikaa
- Voit itse päättää kuinka kauan vierailet Eiffel-tornilla
- Priority-sisäänpääsy sisältää pääsyn Eiffel-tornin 2. kerrokseen

Säästä aikaa ohita jonot -lipuilla
Varaat lippusi helposti internetissä. Tapaat oppaamme Eiffel-tornilla ja hän kerää priority-sisäänpääsy -lippusi. Sinut ohjataan suoraan priority-sisäänkäynnille, joten vältät pitkät jonot ja voit käyttää aikasi Eiffel-tornia ja maisemia tutkien jonossa seisomisen sijaan!

Lippusi sisältävät priority-sisäänpääsyn Eiffel-tornin 2. kerrokseen, joten sinun ei tarvitse tuhlata aikaa jonottamiseen.

Eiffel-torni on yksi maailman suosituimmista monumenteista yli 7 miljoonalla vuosittaisella kävijällään. Arvostat siis säästämääsi aikaa, joka kuluisi normaaliin noin 2-4 tunnin jonotukseen, kun varaat lippusi jo etukäteen ja varmistat vaivattoman pääsysi torniin.

Jos haluaisit käydä opastetulla Pariisin kiertoajelulla ennen Eiffel-tornin matkaasi, silloin meidän Eiffel-torni & Sightseeing -kierros voisi olla loistava valinta!

Älä ole myöhässä!
Lippu on voimassa vain valitsemanasi tiettynä aikana ja päivämääränä. Eiffel-tornin henkilökunta voi evätä pääsysi Eiffel-torniin mikäli olet myöhässä. 

Kuinka saan lippuni?
Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat liput e-lippuna sähköpostiisi.

Kuinka kauan voin olla Eiffel-tornilla? 
Voit itse päättää kuinka kauan vierailet tornilla. 

Onko lastenlippuja saatavilla? 
Ei valitettavasti, mutta alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Eiffel-torniin ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 13 customer reviews
Ohita jonot Eiffel-torni -kierros

Vierailu täytti odotukset ja kierros oli sitä mitä luvattiinkin. Suosittelen!

Nea, Lahti
MAA, 21 ELO 2017
4.0
Didn't have to wait in line - but too much waiting in office!

We thought that we would be faster in the eiffel by taking these expensive tickets but we were wrong. We have to go to some office near eiffel and meet our guide there. We have to wait there for one and a half hour! After waiting the guide lead us to the tower and we did get before the line. But our guide itself didn't came in to the tower so there was no guidance. We were really disappointed because we thought that's what we are paying for! Guide seem a bit rude.

Henna, Lappeenranta
SUN, 20 ELO 2017
4.0
Upea kokemus!

Lippujen varaaminen sujui helposti sekä ohjeet Blue Foxin oppaan löytämiseksi olivat hyvät. Opas tuli ajoissa ja oli erittäin ystävällinen ja mukava. Luulimme, että tilasimme vain liput ja helpon sisäänpääsyn Eiffel-torniin, mutta saimmekin tämän kaiken lisäksi oppaan kattavan, upean, mielenkiintoisen ja hyvällä englannilla kerrotun esitelmän itse tornista sekä Pariisin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä!

Sini, Akaa
TOR, 02 HEL 2017
4.0
Eiffel torniin

Oli upeaa pääsyä toooosi pitkien jonojen ohi Eiffel torniin. Olisi ollut kamalaa jos olisimme joutuneet sinne jonon jatkoksi kun aika oli muutenkin rajallinen siellä olla..

Ella
MAA, 16 TOU 2016
4.0
Eiffel-torni

Eiffel- torni on hieno nähtävyys joka pitäisi kaikkien päästä joskus kokemaan. Päivä tornissa jää kyllä ikuisesti mieleen. Ainoa pieni miinus palvelusta oli oppaan löytymisen vaikeus mutta kyselemällä siitäkin selvittiin.

Lilja, Vuokatti
TOR, 05 TOU 2016
4.0
Hienoa!

Valmiit liput odottivat sovitussa paikassa, siirtyminen hisseihin sujuvaa ja opas äärimmäisen mielenkiintoisella tavalla esitteli Eiffelia ja ympäristöä. Kiitokset :)

Katri, Ylämylly
MAA, 25 HUH 2016
4.0
Eiffel

Hyvä, toimiva ja nopea

Susanna, Helsinki
MAA, 31 ELO 2015
4.0
Eiffeliin ilman tuntien jonotusta

Suosittelen lämpimästi! Olen kaksi kertaa jonottanut ja nyt kokeilin tätä vahtoehtoa 6v tyttäreni kanssa, suosittelen tätä vaihtoehtoa, ei tarvitse jonotella ja pääsee turvatarkastukseen suoraan.

Johanna, Vantaa
TII, 18 ELO 2015
4.0
Nopeasti ylös asti

Ryhmänvetäjä vie ryhmän 2-tasolle ohi jonojen, joten aikaa säästyy, vaikka ylimmän kerroksen hissiä täytyykin jonottaa.

Johanna, Espoo
TOR, 30 HEI 2015
4.0
Loistavaa!!

Muuten kaikki toimi erittäin hyvin. Ainoa korjaamisen arvoinen asia oli, että tapaamispaikalla olisi voinut olla Blue Foxin kyltti. Että olisi ollut selkeää, missä se tapaamispaikka on.

Piia, Orimattila
SUN, 26 HEI 2015
4.0
Huipulle asti

Toki oli kiva, kun pääsimme jonon ohi suoraan torniin satojen ihmisten ohi. Vain hissin tuloa piti odottaa. Itse tornissa käynti oli ihan huippua ja katsomista riittää. Tutut kohteet näkyvät huipulta hyvin. Ehdottomasti kannattaa mennä ihan huipulle asti.

Reijo, Vantaa
KES, 08 HEI 2015
4.0
Suosittelen lämpimästi

Eiffel-torniin kannattaa ehdottomasti varata liput etukäteen, säästyy turhalta (tuntienkin) jonottamiselta. Ohi jonojen meno sujui kätevästi ja nopeasti. Jäi siten reippaasti aikaa muuhun keväisen lämpimässä Pariisissa.

Marjo, Tampere
KES, 06 TOU 2015
4.0
Jonojen ohitus Eiffelille

Etukäteen ostettava lippu ei auta yhtään, että pääsisi torniin jotenkin nopeammin. Jokainen joutuu turvatarkastukseen oli lippu ostettu ennen tai jonottaen. Sitten odotat vielä hissiä joten aikaa meni ihan saman verran tai enemmän. Hinta oli todella korkea ja ns opas häipyi hienosti näkyvistä kun päästiin hissille. Normi lippu torniin on 11e. Eli rahastuksen makua. En suosittele!

Leo, Espoo
LAU, 06 TOU 2017
4.0

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Ohita jonot Eiffel-torniin Tietoja

Ohita jonot Eiffel-torniin
Champ de Mars,
75007 Paris

Tietoja

Ohita jonot Eiffel-torniin
Päivittäin klo 14.30, 15.00, 15,30, 16.00 ja 16.30. 

Ohjeet

Ohjeet
Metro: École Militaire / Bir Hakeim

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin