Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Hinta/henkilö alkaen € 62.80

Tämä on kolmiosainen retki, jonka aikana pääset tutustumaan Pariisiin, sen historiaan ja mahtavaan arkkitehtuuriin luksusbussista, Seinen jokiristeilyltä ja Eiffel-tornista käsin. 

Parasta kierroksessa on se, että pääset ohittamaan Eiffel-tornin lippujonot! 

Kohokohdat:
- Koe Pariisia parhaimmillaan
- Nauti viiden tunnin kiertoajelusta
- Näe kaikki keskeisimmät nähtävyydet
- Ohita Eiffel-tornin jonot

Koe Pariisi maasta, vedestä ja ilmasta käsin
Retken ensimmäinen osa on bussikierros, johon kuuluu audio-opastus (saatavilla 13 kielellä, mukaan lukien englanti, espanja, ranska, saksa, italia, hollanti ja portugali), joten opit tuntemaan Pariisin historiaa samalla kun ihastelet siltoja, katuja ja rakennuksia kuten Opéran, Concorden aukion, Champs-Elyséesin, riemukaaren, Tocaderon aukion, Invalidesin, Pont-Neufin, Bastillen aukion ja tietenkin Eiffel-tornin. 

Risteile Seinellä
Kiertoajelun bussiosuus päättyy Eiffel-tornin juurelle, josta matka jatkuu yhdellä kolmesta trimaraanilla. Vuorossa on tunnin risteily Seinellä. Nämä laivat ovat tehty melkein kokonaan lasista, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksien ihailemiseen. Myös tämä osuus retkestä on saatavilla audio-opastuksella 13 kielellä. 

Ohita jonot Eiffel-tornissa
Risteily päättyy Eiffel-tornin juurelle, jonne pääset suoraan toiseen kerrokseen jonottamatta lippuluukulle. Täältä on loistavat näkymät yli Pariisin. Voit myös halutessasi ostaa lipun Eiffel-tornin kolmanteen kerrokseen. 

Haluaisitko päättää kierroksen lounaaseen Eiffel-tornissa? Silloin voisit pitää meidän Paris Essential -kierroksesta, johon kuuluu ihana kahden ruokalajin lounas ravintola 58 Tour Eiffelissä.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan retkelle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa PARISCityVISIONIN toimistolta. Osoite löytyy e-lipusta. Olethan paikalla 30 minuuttia ennen annettua lähtöaikaa. 

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy Eiffel-tornille. 

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on 5 tuntia ja lisäksi niin kauan kuin haluat olla Eiffel-tornissa. 

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-11vuotiaille. 0-2 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 28 customer reviews
Toimii

Kätevää, varata liput jo kotona, mennä toimistolle josta bussi lähtee. Kierrellä bussilla, sitten Eiffel-torniin oppaan johdolla ja siellä saa olla niin kauan kuin haluaa ja sitten mennä laivaan kun haluaa. Bussi olisi voinut kierrellä vähän kauempaakin ja extraa olisi ollut suomen kielinen selostus, mutta ihan hyvä näinkin.

Anne, Vaalimaa
TOR, 13 HUH 2017
4.0
Toimii

Kätevää, varata liput jo kotona, mennä toimistolle josta bussi lähtee. Kierrellä bussilla, sitten Eiffel-torniin oppaan johdolla ja siellä saa olla niin kauan kuin haluaa ja sitten mennä laivaan kun haluaa. Bussi olisi voinut kierrellä vähän kauempaakin ja extraa olisi ollut suomen kielinen selostus, mutta ihan hyvä näinkin.

Anne, Vaalimaa
TOR, 13 HUH 2017
4.0
Kiertoajelu

Aivan erinomainen kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni kierros. Ei tarvinnut jonottaa Eiffeliin. Varaus tehtiin jo suomesta ja liput tulostettiin mukaan. Helppoa. Olimme todella tyytyväisiä, jos jostain täytyy purnata niin kiertoajelulla ei ollut suomenkielistä selostusta. Kiitos.

Erja, Yliskulma
TII, 14 HEI 2015
4.0
Kiertoajelu, Seine ja Eiffel

Kiertoajelu oli kattava, minkä aikana kaikki tietämisen arvoiset asiat tulivat esille. Negatiivisena asiana oli ainoastaan se, että selostukset eivät olleet suomeksi. Opas olisi voinut kävellä hitaammin ajatellen lapsia ja iäkkäitä sekä vammaisia asiakkaita. Seine risteilyllä laivan miehistön palvelu oli erinomaista. Näkövammaisena minut ohjattiin tuoliin, ja ristelyn nähtävyydet kerrottiin selkeästi. Kielloista huolimatta muut asiakkaat nousivat laivalla istuimeltaan ja kävelivät kannella, jolloin miehistö joutui heitä paimentamaan jatkuvasti. Eiffel torniin tutustuimme itsenäisesti. Oli upeaa päästä jonojen ohi suoraan torniin.

Sirpa, Helsinki
TOR, 14 TOU 2015
4.0
Toukokuussa Pariisissa

Tilasin liput kotimaassa valmiiksi. Unohdin lipputulosteen, mutta hyvin varausnumerollakin löytyi toimistosta liput. Kiertoajelun järjestelyt toimivat hyvin ja englanninkielinen opas ja selostukset olivat oikein selvät, huonompiakin on koettu. Kävimme kaikki kohteet läpi päiväsaikaan, mutta olisi kannattanut jättää jokilaivaristeily iltaan. Silloin olisi nähty Eiffel-tornin komea iltavalaistus.

Leena, Oulu
TII, 12 TOU 2015
4.0
Hyvä paketti!

Paketin varaaminen oli helppoa, ja homma toimi mallikkaasti paikan päällä. Suosittelen!

Riitta, Oulu
KES, 29 HUH 2015
4.0
Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Varaaminen oli helppoa ja nopeaa. Matka vastasi odotuksiani.

Eeva, Turku
PER, 24 LOK 2014
4.0
Pariisin loma

Hienosti toimi homma alusta loppuun asti! Kotona ennen matkaa sai varata liput ja ehkä paras asia, että päästiin Eiffeltorniin jonojen ohi, kun oli varaukset tehty ennakkoon! Bussista ensin pieni pettymys kun ei ollut näköalabussia, ilman kattoa, mutta toisaalta huonolla tai kylmällä säällä katollinen bussi on parempi vaihtoehto. Kaikenkaikkiaan hyvä ja luotettava kokonaisuus.

Annu, Kauhajoki
TII, 26 ELO 2014
4.0
Kiertoajelu, effel ja seine risteily

Infossa luki, että Effel olisi viimeisenä. Seine oli nyt viimeisenä kohteena. Effeliltä piti mennä omatoimisesti risteilylle. Effelin jälkeen mietimme hetken, että minnekäs suuntaas opas sanoi, että pitää mennä. Kaikki ei ehkä löytäneet jokiristeilyä, vaikka olikin lähellä. Kokonaisuutena ihan loistava retki. Suosittelen.

Sari, Vantaa
TII, 08 HEI 2014
4.0
Vaivatonta matkantekoa

Liput oli hankittu jo ennen reissua reilusti etukäteen, joten ei tarvinnut paikan päällä yhtään stressata koska mennään ja minne mennään. Kiertoajelun jälkeen menimme annetusta ohjelmasta poiketen suoraan Eiffel-tornille, jossa kesäkuun alun keskiviikkona klo 1400 ei ollut oikeastaan minkäänlaista jonoa muutenkaan. Eiffelissä jokainen sai viipyä niin kauan kuin halusi ja sen jälkeen mennä oman aikataulunsa mukaan läheiseltä laiturilta lähtevälle jokiristeilylle. Jokiristeilyn olisi saanut käyttää toisenakin päivänä, mikä oli mukava yllätys. Myös risteilylle pääsi heti seuraavalle laivalle, kun itse oli rannassa. Hyvä, toimiva kokonaisuus.

Tarja, Lohja
TOR, 26 KES 2014
4.0
Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel -torni

Kiertoajelun englanninkielisen selostuksen kuuluvuus oli surkea, sen sijaan musiikki soi liian voimakkaasti jolloin säätöä piti tehdä jatkuvasti. Tosin säätämiseen kyllästyi kun selostuksen äänen taso oli niin hiljainen, asia ei parantunut vaikka vaihtoi kuulokkeita ja pistorasioita. Meitä oli kolme ja kaikilla samat kokemukset.

Muutoin jokilaivaristeily ja Eiffel-tornin vierailu olivat hyvin järjestettyjä ja olimme niihin erittäin tyytyväisiä johtuen osaltaan kauniista säästäkin.

Aarne, Kempele
TOR, 12 KES 2014
4.0
hyvä kokonaisuus

Eiffel torni on ennen risteilyä. Tornissa voi olla niin kauan kuin haluaa jonka jälkeen voi mennä risteilylle oma toimisesti.

Teemu, Helsinki
TOR, 12 KES 2014
4.0
Jokilaivaristeily

Kiertoajelu ja Eiffel torni oikein hyvä, mutta risteilyllä oli muutama kouluryhmiä jotka mekastivat niin että ei oikein voinut keskittyä risteilyn antiin eikä kuullut selostusta kuulokkeista.

Tero, Äänekoski
KES, 11 KES 2014
4.0
Hienoa

Nähtävyydet olivat käymisen arvoisia. Eifel torni aivan huikea. Kannattaa mennä ylimpään kerrokseen. Varautukaa jonottamaan pari tuntia. Lippuja emme saaneet ostettua pariisiliput kautta. Listassa kyllä oli saatavilla retki minne halusimme. Maksoimme sen ja seuraavanä päivänä tuli viesti että kohde loppuunmyyty. Edelleen oli sivuilla myytävänä samoja lippuja. Emme sitten ostaneet mitään pariisiliput kautta. Ei tiennyt mitkä olivat loppu ja mitkä ei. Ostimme paikanpäältä liput. Onnistui hyvin sekin. Rahat saimme kyllä takaisin ostetuista lipuista. Varasimme lippuja viikko ja 1 päivää ennen matkaa. Olisi pitänyt tietty aikaisemmin varailla lippuja.

Sami, Savonlinna
LAU, 31 TOU 2014
4.0
Vähän aikaa, kätevää "täsmäturismia"

Kun matkaseurana on ekaluokkalainen ja isoäiti ja aikaa perillä vain rajoitetusti, eikä sitä haluttu tuhlata jonossa seisomiseen tai ylettömään odotteluun, tämä setti toimi mainiosti! Ryhmäretki oli varsin sopivasti "ryhmäinen" eli ei tarvinnut kulkea jonossa oppaan perässä vaan tilaa jäi myös mukavasti kulkea omaan tahtiin ja valita mm. Seinen lautta oman aikataulun mukaan. Toimi siis ainakin tälle seurueelle oikein hyvin- pääasia kun oli nuorimman ja varttuneemman matkalaisen viihtyvyys, eikä tällä "väliinjäävälläkään" ollut valittamista...

Satu, Ruto
SUN, 20 HUH 2014
4.0
Hyvä

Kaikki sujuu hyvin!!!
Oli tosi hyvä!
Suosittelen

Vyacheslav, Katinala
LAU, 12 HUH 2014
4.0
Hyvä paketti!

Opastus bussissa oli hyvä, mutta laivassa turhan sekava ja meluisa musiikin pauhun takia. Mukavaa, että torniin pääsi "jonon ohi".

Anna, Helsinki
TII, 08 HUH 2014
4.0
Hyvä yleiskuva Pariisista

Kannattaa hankkia liput etukäteen ja välttyä jonottamiselta, lippujen osto ja voucherin lunastus oli helppoa. Kiertoajelu olisi voinut olla pidempikin ja kulkea myös kauempana keskustasta (esim. Pere-Lachaise-hautausmaa, Montmarte).

Marjukka, Tampere
KES, 06 MAR 2013
4.0
KIERTOAJELU

Olimme pienen ryhmän kanssa Pariisissa ja varasimme paketin, joka sisälsi kiertoajelun bussilla, Seinen risteilyn sekä pääsyn Eiffel-torniin. Olimme kaikki erittäin tyytyväisiä valintaamme. Kaikki, mitä oli sovittu toteutui, tosin Eiffel-torni oli ennen Seinen risteilyä, vaikka toisin oli esitteessä. Varsinkin bussin kiertoajelusta sai mainion pintakäsityksen Pariisin nähtävyyksistä. Jäimme oikeastaan kaipaamaan vain punaisen myllyn ja Mouling Rougen näkemistä. Eiffeliin pääsi jonon ohitse ja jokiristeily oli ok, tosin laivassa ei ravintolapalvelua. Varaaminen oli helppoa ja kaikki toimi. Suosittelen varsinkin niille, jotka eivät jaksa ainoastaan kävellä.

Kimmo, Turku
TOR, 17 LOK 2013
4.0
Pariisin nähtävyydet ajellen ja kävellen

Löysin netistä teidän sivut. Oli oikea valainta ostaa liput netin kautta ,koska se säästi meidän aikaa paikan päällä. Ei tarvinnut jonottaa laisinkaan. Tietenkin halvemmalla olisimme paikan päältä saaneet. Aika on joskus
rahaa lyhyellä kaupunkilomalla. Lipun vaihto nettilipusta kävi vaivattomasti. Ainut mitä ajattelisin parannettavaa, oli Louvren lippu. Se piti hakea vähän matkan päästä eri myyntipisteestä. Kaikki lippujen lunastukset voisi keskittää samaan pisteeseen. Todella antoisa kokemus kokonaisuudessaan minulle ja koko perheelle!

Armi, Kajaani
KES, 05 KES 2013
4.0
Kivat oli nähdä ja kokea

Hyvä paketti, sujuvasti toteutettu, ilma vaan oli huono. Jokilaivaristeilyllä katseltiin edellä kulkevan laivan moottorivikaa ja sillan aukon tukkimista, ja käännyttiin kesken pois. Siinä kelissä se ei juurikaan pahastuttanut mieltä.

Pirjo, Jyväskylä
TOR, 23 TOU 2013
4.0
Nopea yleissilmäys pariisissa

Varaaminen oli helppoa. Mukava tapa saada yleissilmäys pariisiin.

Markku, Lappeenranta
LAU, 04 TOU 2013
4.0
Kieroajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Kiertoajelussa selostuksen kuuluvuudessa ja selkeydessä toivomisen varaa. Jokilaivaristeilyllä paljon parempi.
Lähtöpaikassa informaatiossa sekaannusta: Rivolilta vai Pyrimideilta.
Pääsy Eiffelille sujui hienosti!

Terttu, Espoo
MAA, 29 HUH 2013
4.0
kiitos

Kaikki sujui loistavasti ja kohteet olivat mielenkiintoiset. Ei moitittavaa.

Pirkko, Turku
SUN, 28 HUH 2013
4.0
Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni

Helteinen päivä, kiertoajelubussi täytettiin 20 min ennen lähtöä. Bussissa todella tukala ja kuuma ennen kuin starttasi. Kiertoajelu olisi voinut olla kattavampi. Eiffelillä kaikki sujui hienosti. Muut jonottivat tuntikausia mutta me pääsimme ennakkoon varatuilla lipuilla jonojen ohi suoraan hissiin ja ylös. Jokilaivaristeily oli myös erittäin onnistunut ja näkymät olivat hulppeat. Lippujen varaaminen sivujen kautta oli yksinkertaista, E-lipun vaihtaminen paikanpäällä samoin.

Irma, Raahe
KES, 17 HUH 2013
4.0
13.4.13

Ok, vain aurinko puuttui...

Erjas, Espoo
TII, 16 HUH 2013
4.0
Helppoa ja kätevää

Kiertoajelu oli hyvä, näki nopeasti paljon paikkoja ja opastus englanniksi oli oikein hyvä ja riittävä. Eiffeltorniin sisäänpääsy meni todella nopeasti ilman turhaa jonotusta mihinkään suuntaan. Jokilaivaristeily oli pieni pettymys, selostus oli jokseenkin sama kuin bussikierroksella, laivassa selostus vain tuli todella epäkätevästä puhelimen näköisestä kojeesta. Laivasta ei juurikaan nähnyt ainakaan sisältä, koska penkit olivat matalalla. Myös laivaan pääsi helposti ilman jonotusta. Kaiken kaikkiaan varsin kätevä tapa kuitenkin, että lipun voi ostaa jo Suomessa ja välttää pitkiä jonotuksia. Voisin suositella.

Mira, Oulu
MAA, 11 MAA 2013
4.0
Hyvä!

Kiertoajelulla kuuntelin kuulokkeista englanninkielisen selostuksen Pariisin nähtävyyksistä. Osittain selostus ja kohde eivät olleet synkronissa. Kun tietyn kohteen selostus alkaa, voisi sen huomaamista jotenkin auttaa. Kun selostus kertoi esimerkiksi Oopperatalosta, ei kuulija voinut tietää, missä se on siellä monien hienojen, vanhojen rakennusten joukosta. Joitakin muita nähtävyyksiä oli kyllä helpompi havaita.
Eiffel-tornin juurella opas varoitti taskuvarkaista, mikä oli hyvä juttu. Tornin juurella hän selosti sen historiaa. Pääsimme ohi lipunmyynnin ja tornin toiseen kerrokseen nopeasti. Sen jälkeen saimme tutustua torniin omin päin. Eiffelin opas oli selkeä ja sopivan ohjaava siellä väentungoksessa.
Jokilaivaristeilylle sai mennä itselle sopivana ajankohtana. Siellä selostus toimi hyvin.

Anne, Nummenkylä
TII, 05 HEL 2013
4.0

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni Tietoja
Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni, PariisiLiput.fi

Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni
Olethan PARISCityVISIONIN toimistolla viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osoite on: 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

Tietoja

Kiertoajelu, jokilaivaristeily ja Eiffel-torni
Kiertoajelu lähtee päivittäin klo 9.00, 10.30, 12.00, 14.45 + 16.00

Ohjeet

Ohjeet
Ota maanalaisen linja 1 Tuileries-asemalle

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin