Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!

Hinta/henkilö alkaen € 54.80

Näe Pariisin parhaat puolet ja käy ikonisella Eiffel-tornilla! Tämä kiertoajelu yhdistää opettavaisen kiertoajelun matkaan Eiffel-tornin huipulle. Vältä Eiffel-tornin pitkät jonot ja osta liput etukäteen!

Kohokohdat:
- Nauti tunnin kestävästä kiertoajelusta Pariisissa
- Vältä Eiffel-tornin kaaos ja pitkät jonot
- Opas johdattaa suoraan hisseille
- Opi lisää audio-opastuksen avulla

Löydä Pariisin kauneus
Kierros alkaa tunnin kestävällä opastetulla kiertoajelulla Pariisin keskustassa. Kiertoajelu tehdään ilmastoidussa kaksikerroksisessa luksustason bussissa. Kierros päättyy Eiffel-torniin, jossa osallistujat pääsevät ohittamaan pitkät jonot ja nousemaan suoraan Eiffel-tornin korkeuksiin.

Audio-opastukset (15 kielellä, esim. englanti, espanja, ranska, saksa, italia, hollanti) kertovat Pariisin historiasta. Voit opastusta kuunnellessasi ihailla kaupungin siltoja, katuja ja rakennuksia.

Kiertoajelu päättyy Eiffel-tornin juurelle, josta pääset suoraan nousemaan ylös Eiffel-tornin 2. kerrokseen. Sieltä sinulle avautuu upea panoraamanäkymä yli Pariisin. Voit myös halutessasi ostaa liput kolmanteen kerrokseen ja jatkaa sinne omatoimisesti.

Kohokohdat: Opera-aukio, Concorde, Champs-Elysees, riemukaari, Trocadero-aukio, Invalides, Pont-Neuf, Bastillen aukio ja ooppera, Notre-Damen katedraali, Luxembourgin puutarhat, Saint-Germain des Prés ja tietenkin Eiffel-torni.

Voisit myös pitää Eiffel-tornin ohita jonot -lipuista, joilla saat etuoikeuden Eiffel-tornin sisäänpääsyyn.

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälken saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan Pariisiin.

Mistä kierros alkaa?
Kierros alkaa PARISCityVISIONIN toimistolta. Olethan paikalla 30 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Kuinka kauan kierros kestää?
Kierroksen kesto on noin kolme tuntia, riippuen siitä kuinka kauan haluat viettää Eiffel-tornissa.

Onko saatavilla lasten lippuja?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-11 vuotiaille. 0-3 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.

 

Erittäin hyvä 4.0

4.0 23 customer reviews
Pariisi 2.6.2016

Ennakkovaraus oli helppoa ja kaikki toimi loistavasti.

Kari, Lahti
MAA, 06 KES 2016
4.0
Sightseeing-kierros Eiffel-tornille

Erinomainen vaihtoehto Eiffel-torniin pääsylle jonojen ohitse. Tunnin bussikiertoajelu lähti suunnilleen aikataulussa ja oli hyvin toteutettu. Kuulokkeista kuuluva englannin kielinen opastus oli selkeää englantia, joten myös lapsemme (8 ja 10v) saivat siitä hyvin selvää. Ajelu oli sopivan mittainen ja kiersi tärkeimmät kohteet. Eiffelillä jouduimme odottamaan n. 20 min torniin pääsyä (ei siis jonossa seisomista, vaan piti odotella pääsylipuun merkattua sisäänmenoaikaa). Torniin pääsy sujui nopeasti. Kakkoskerroksesta oli helppo ostaa liput kolmanteen kerrokseen lippuautomaatista. Kolmannen kerroksen hissille jouduimme jonottamaan n. 20 min, mutta oli sen arvoista. Ylhäällä huipulla on pieni champagne -baari, josta voi ostaa laseittain kuohuvaa. Koko perheen mielestä eritäin onnistunut ja hieno kokemus.

Anna, Espoo
MAA, 09 TOU 2016
4.0
Suosittelemme

Liput saimme helposti toimistolta, sightseeing-kierros bussilla oli juuri sopivan mittainen ja kaikin puolin erinomainen. Bussin pysähdyttyä Eiffel-tornille oli erittäin ystävällinen ja mukava opas Beatrice odottelemassa meitä, jakoi liput Eiffeliin ja vei meidät kaikki suoraan sisäänmenoportille. Kaikki sujui loistavasti, olimme erittäin tyytyväisiä. Suosittelemme kaikille.

Tuija
TOR, 18 HEL 2016
4.0
Hyvä aloitus Pariisiin tutustumiselle

Kiertoajelu alkoi järjestäjän toimostolta Louvren läheltä. Reitti kiersi kaikki keskeiset nähtävyydet bussista nähden. Bussimatka päättyi Eiffel-tornille, josta päästiin sujuvasti jonon ohi hissiin ja tornin toiseen kerrokseen. Opas jäi ensimmäisen kerroksen ravintolaan ruokailun varanneiden ryhmän kanssa. Olisimme halunneet jatkaa vielä tornin huipulle mutta emme löytäneet mistään lipunmyyntipaikkaa ylimpään kerrokseen joten se jäi näkemättä. Tämä siis kannattaa selvittää oppaalta jo tornille saavuttaessa.

Mutta kyllä kakkostasoltakin sai hyvän kuvan Pariisista. Kaikkiaan hyvä tapa aloittaa Pariisiin tutustuminen, olipa vierailu muutaman päivän tai viikon pituinen.

Matti, Tampere
KES, 22 HEI 2015
4.0
Tutustuminen Pariisiin

Kiertoajelu ei vastannut odotuksiani, se oli varsin suppea. Selostuksen ymmärtäminen olisi vaatinut parempaa englannin taitoa. Eiffel-tornin vierailu sujui hyvin.

Lauri, Kouvola
SUN, 26 HUH 2015
4.0
Eiffel-torni

Varaus netin kautta oli helppo ja varma. Palvelu ja opas olivat erinomaiset. Kohde on "kaikkien tiedossa", pääsimme nopeasti itse kohteeseen ja, kuten sovittu, vain toiselle tasolle. Olisin toivonut lisäohjausta pääsylle ylimpään kerrokseen, koska oppaan muukaan sinne sai ostaa lipun toiseta kerrokselta. Sitä en onnistunut omin päin tekemään.

Pertti, Perniö as
SUN, 29 MAA 2015
4.0
Eiffel-torni

Eiffel-torni on aina Eiffel-torni. Näkymät olivat mahtavat, mutta tuuli ja lopulta sadekin viilensivät käyntiä. Vierailijamäärä näyttää vain lisääntyneen vuosien saatossa. Kiertoajelulla sai hyvän yleissilmäyksen, millainen Pariisi nykyään on. Tornille sisäänmeno sujui sutjakkaasti ennakkolipuilla, joten suosittelen lippujen varaamista ennakkoon. Näin pääsee joutuisammin kakkoskerrokseen. Jonottaman joutuu kuitenkin, jos haluaa kolmanteen kerrokseen asti.

Anna-mari, Tampere
TII, 03 MAA 2015
4.0
Eiffel-ohi jonon

Pidimme kaikki nuorisomme mukaan lukien Eiffelistä! Varsinkin meno jonoon ja sisälle sujui mielestäni melko
nopsaan! Tarkastukset viivästyttivät hieman matkaa,mutta muuten ok!
Kiertoajelusta jäimme kaipaamaan pikkunkierrosta Montmartrella .

Sini-päivi, Turku
MAA, 23 HEL 2015
4.0
Kaikki tärkeimmät nähtävyydet yhdellä kierroksella

Bussikierros oli todella hyvä, kerrottiin paljon mielenkiintoista tietoa Pariisista. Itse olimme Pariisissa vain muutaman päivän, joten kierros oli oikeastaan pakollinen jotta ehti nähtävyydet nähdä. Eiffelillä jouduimme odottamaan n. 30 min, koska liput oli varattu tiettyyn kellonaikaan, ja kierros loppui jo aiemmin. Näin helmikuussa olisimme olleet nopeammin ylhäällä, vaikka olisimme jonottaneet. Silti suosittelen ehdottomasti tätä retkeä!

Elina, Paimio
TII, 10 HEL 2015
4.0
Sightseeing-kierros Eiffel-tornille

Kierros oli erittäin hyvä ja kattavasti näimme Pariisin nähtävyyksiä. Myös sieltä joen toiselta puolelta, jossa ei ehditty reissun aikana käydä. Jonon ohi toimi Eiffelissä loistavasti! Suosittelen kaikille ketkä haluavat Eiffeliin päästä käymään. Noin 20 min. ja olimme jo toisessa kerroksessa. Ostimme myös liput kolmanteen kerrokseen ylimmälle tasanteelle, koska halusimme nähdä "kaiken". Erittäin hyvä ja helppo tapa tilata liput ja toiminta oli kierroksella vaivatonta ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan tässä tapahtumassa. Rahoille sai vastinetta. Suosittelen! :)

Mira, Helsinki
TII, 25 MAR 2014
4.0
Eiffel-torni kierros

Ihan ok retki, muutaman pysähdyksen olisin toivonut valokuuvaamista varten, kuvaaminen hankalaa bussista.
Syy retken varaamiseen oli että päästään Eiffel-torniin ja näin se onnistui helposti, jonotus aika oli ehkä 15 min.
Hyvä retki kun oltiin ensimmäistä kertaa ihanassa Pariisissa ja oli vain yksi kokonainen päivä kaupungissa.

Sanna, Pilkanmaa
LAU, 15 MAR 2014
4.0
Kiertoajelu ja Eiffel-torni

Liput Eiffel-torniin ja kiertoajelulle kannattaa ehdottomasti ostaa etukäteen, siten säästyy Eiffel-torniin jonottamisen vaivalta. Kiertoajelulla saa yleiskuvan kaupungin nähtävyyksistä, mutta koska ollaan liikkeellä ns. normaalilla bussilla, pitää valokuvat ottaa lasin läpi.

Eija, Lohja
PER, 11 HEI 2014
4.0
Arvio

Lähtöpaikka selkeä ja helposti löytyvä. Bussi hyvä ja ilmastoitu. Kiertoajelu turhan lyhyt. Olisi voinut sisältää käynnin esim. Montmartessa päin. Parasta kuitenkin Eiffel-torniin pääsy pitkien jonojen ohi.

Marjut, Vantaa
LAU, 28 KES 2014
4.0
Pariisissa kiertoajalu

Kaikki ok.
Olisiko WC bussissa liikaa vaadittu?
Nyt 1 meistä oli kupla otsassa kiertoajeluna ajna.

Maaret, Vantaa
KES, 11 KES 2014
4.0
Kiertoajelu ja Eiffel-torni

Lippujen tilaaminen onnistui helposti netin välityksellä. Järjestelyt olivat toimivat sekä kiertoajelun että Eiffeltorniin menon osalta. Pieni odottaminen ei haitannut ja sisäänpääsy oli hyvin organisoitu.

Pirjo, Pyhäsalmi
PER, 21 MAA 2014
4.0
Eiffel-torni on hieno kokemus!

Aina mielenkiintoinen!

Marja, Helsinki
KES, 06 MAR 2013
4.0
Kummipojan kanssa matkassa

Oli kiva, että Eiffel-torniin päästiin hiukan pienemmällä jonottamisella kuin ilman etukäteisvarausta. Toki nytkin jouduttiin jonottamaan reilu puolisen tuntia. Olin matkalla 14-vuotiaan kummipoikani kanssa, ja kumpikin nukahdimme kiertoajelubussiin reitin loppupuolella. Bussiajelu oli siis meidän makuun aivan liian pitkä (lähes 1,5 tuntia) ja tylsä, puoli tuntia olisi riittänyt, koska bussi kierteli vain keskustan must-nähtävyyksiä. Tämä on kuitenkin tietysti makuasia. Emme ole muutenkaan "kiertoajeluihmisiä", ja otimme paketin vain, koska ilman sitä ei enää saanut suoraan Eiffelin sivuilta etukäteislippuja torniin. Bussi ei ollut ennakkotiedoista poiketen ilmastoitu luxus-bussi, ja Pariisissa sattui olemaan auringossa +44, joten bussissa oli melkoisen kuuma. Muuten tämäntyyppisissä kiertoajeluissa toimii paremmin lämpimillä ilmoilla bussit, jotka ovat yläkerrasta avomallia. Opastus oli hyvä, ja lippujen lunastuksessa oli ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta.

Tiina, Riihimäki
TOR, 12 SYY 2013
4.0
kiertoajelu ja eiffel-torni

kietoajelu oli meille kertausta, koska olimme jo kaiken melkein itse nähneet bussi olisi voinut olla avomallia 2-kerroksessa. eiffel - torni oli kyllä kokemuksen arvoinen ja meno toimi erittäin hyvin ilman jonotusta siitä kiitettäävä arvosana

Marja-liisa, Tampere
MAA, 26 ELO 2013
4.0
Hyvä kokonaisuus

Kiertoajelu oli hyvä aloitus matkallemme. Saimme käsityksen missä mitäkin on. Selostusta matkan aikana oli vähän vaikea seurata, koska se ei ollut täysin synkronissa matkan etenemisen kanssa. Eiffel-torniin pääsimme hyvin pienellä odottamisella.

Kimmo, Varkaus
MAA, 05 ELO 2013
4.0
Kiertoajelu ja Eiffel-torni

Varaus oli helppo tehdä netissa. Sää ei meitä suosinut, mutta järjestelyt toimivat hyvin

Riitta, Vesivehmaa
SUN, 26 TOU 2013
4.0
Pariisin kiertoajelu+Eiffeltorni

Lippujen varaus oli helppoa ja toimisto Pariisin keskustasta löytyi heti. Aikaisin aamupäivällä toimistossa ei ollut ruuhkaa, puoliltapäivin oli jo pitkät jonot. Bussin kiertoajelu ei ruuhkien vuoksi ollut kummoinen. Kierros keskittyi vain Pariisin ydinkeskustan muutamaan kohteeseen. Voisi olla paremmin suunniteltu kiertoajelu.

Seppo, Helsinki
SUN, 05 TOU 2013
4.0
Kiertoajelu oli kiitettävä mutta Notredaamesta näimme vain nurkkavilauksen mikä oli todella pettymys.

menimme sinne uudestaan toisena päivänä. Muuten kierros oli ok.

Pirjo, Tuusula
KES, 24 HUH 2013
4.0
Kiertoajelu ja Eiffeltorni

Hyvä kiertoajelu, eng.kielinen selkeä selostus paikoista, pikku miinus taukomusiikki selostusten välillä aika kovaa, parasta kuitenkin oli kun pääsi jonon ohi suoraan Eiffelin toiseen kerrokseen.

Juri, Kangasala
SUN, 31 MAA 2013
4.0

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille! Tietoja
Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!, PariisiLiput.fi

Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!
Olethan PARISCityVISIONIN toimistolla viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöaikaa. Osoite on: 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

Tietoja

Ohita jonot: Sightseeing-kierros Eiffel-tornille!
Kiertoajelu lähtee päivittäin klo 9.00, 10:30, 12.00, 14:45 tai 16:00

Ohjeet

Ohjeet
Ota maanalaisen linja 1 Tuileries-asemalle

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin