Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Pariisin Disneyland - 1 pvä/2 puistoa (normaalisesonki)

Haluatko kaiken huvin irti ajastasi Pariisissa? Vieraile sekä Pariisin Disneylandissa että Walt Disney Studios Parkissa samana päivänä! Koe satumainen Pariisin Disneyland ja tutustu upeisiin elokuvalavasteisiin Walt Disney Studios Parkissa. Osta lippusi netistä ja ohita jonot näihin suosittuihin puistoihin!

Kohokohdat

- Vieraile sekä Pariisin Disneylandissa että Walt Disney Studios Parkissa saman päivän aikana
- Osta liput etukäteen ja ohita jonot
- Hurvittele laitteissa 
- Koe fantastiset show't ja katuparaatit
- Ilmainen sisäänpääsy alle 3-vuotiaille lapsille

Mitä odottaa?

Koe kaksi kohdetta: Pariisin Disneyland ja Walt Disney Studios Park
Pariisin Disneyland sijaitsee 32 kilometriä Pariisin keskustasta itään. Se on koko Ranskan ja Euroopan suosituin teemapuisto. Täällä sadut heräävät henkiin viidessä uskomattomassa maailmassa, joissa on perinteisiä laitteita, hauskoja ajeluita, henkeäsalpaavia show'ita ja näyttäviä katuparaateja. 

Walt Disney Studios Park -teemapuistossa pääset Disneyn filmien taianomaisimpien kohtausten kulisseihin. Koe elokuvien salaisuudet: legendaariset hetket liikkuvina kuvina animaatiostudioilla ja ravisuttavat efektit kulissimaailmoissa. Tutustu viiteen tuotantoalueeseen, jotka kiehtovat perheen eri ikäisiä jäseniä.

Pääsylippusi käyvät sekä Pariisin Disneylandiin että Walt Disney Studios Park -teemapuistoon.  Mikäli haluat vierailla Pariisin Disneylandissa vaivattomasti ja välttää jonot lippuluukulle, varaa lippusi etukäteen!

Eikö haluamasi päivä ollut saatavilla?
Mikäli et löytänyt lippuja haluamalleri päivälle, tarkista saatavuus matala sesongin tuotteesta.

Miten toimin?

Miten saan lippuni?
Pian varauksen vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Sinun tarvitsee vain tulostaa lippu ja tuoda se mukanasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistoon Pariisissa.

Miten toimin?
Kun saavut Pariisiin, mene agenttimme PARISCityVISIONin toimistoon vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin lippuihisi ennen vierailua teemapuistoissa.

Kuinka kauan lippuni ovat voimassa?
Pääsylippusi Pariisin Disneylandiin ja Walt Disney Studios Parkiin ovat voimassa koko päivän, joten voit saapua teemapuistoihin aamulla niiden auetessa ja viipyä vaikka myöhäisillan sulkemisaikaan saakka.

Onko lastenlippuja saatavilla?
Kyllä, lastenlippuja on saatavilla 3-11-vuotiaille lapsille. Alle 3-vuotiaiden sisäänpääsy on ilmainen maksavan aikuisen seurassa.

Lippukategoriat

Aikuinen (12+)
Lapsi (3-11)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Varaa

to, 20 kes 2024

Saapumisohjeet

Pariisin Disneyland - 1 pvä/2 puistoa (normaalisesonki)

Osoite
2 rue des Pyramides 75001 Pariisi

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!