Iltakierros Pariisissa ja risteily

Iltakierros Pariisissa ja risteily

Hinta/henkilö alkaen € 34.90

Pariisin valot ja risteily on yhdistetty kiertokäynti öisessä Pariisissa. Näet ison osan Pariisia iltavalaistuksessa bussista ja veneestä!

Ensimmäinen osa Pariisin valot ja risteilyä on kaunis jokilaivaristeily alas Seineä , jolloin näet joelta monet Pariisin nähtävyydet valaistuina.

Toinen osa Pariisin valot ja risteilyä antaa sinulle mahdollisuuden tutustua Pariisiin, sen historiaan, puiden reunustamiin bulevardeihin elävine kahviloineen ja kaikkiin upeasti valaistuihin monumenttehin ja aukioihin: Concorde ja Vendome -aukiet , Opera, Madeleine Church, rue Royale, Champs-Elysees, Riemukaari, Trocadero, Invalides, Notre-Dame ja Chatelet Square vain nimetäksemme muutamia nähtävyyksistä matkan varrella.

Yksilölliset kuulokkeet , joissa nauhoitettu opastus seuraavilla kielillä: ranska, englanti, espanja, saksa, italia, portugali, hollanti, korea, venäjä, kreikka, japani tai mandariinikiina.

Kesto: 3 tuntia

Pariisin iltakierros ja risteily / Pariisin valot ja risteily alkaa ja päättyy osoitteessa PARISCityVISION 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Iltakierros Pariisissa ja risteily Tietoja
Iltakierros Pariisissa ja risteily, PariisiLiput.fi

Iltakierros Pariisissa ja risteily
Ole paikalla tässä osoitteessa viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä:
PARISCityVISION
2 Rue de Pyramides
75001 Paris

Tietoja

Iltakierros Pariisissa ja risteily
Kiertoajelu joka ilta klo
1/4-31/10: 19:15
1/10-31/3: 19:00

Ohjeet

Ohjeet
Ota maanalaisen linja 1 Tuileries-asemalle

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin