Pariisin ulkopuolella

Kun olet Pariisissa miksi et viettäisi aikaa Pariisin lähialueilla? Täältä voi varata kiertoajelulippuja kauniiseen Givernyyn katsomaan Monet'n puutarhaa tai kiertoajelulle Normandian maihinnousun rannoille! Tai miten olisi vierailu Mont Saint Michel luostarissa? Tai viinin tai shampanjan maistajaiset Reimsissä tai Burgundyssä?

Pariisin ulkopuolella
 
Asterix Park®

Asterix Park®

3.5
(2)

Vieraile Pariisin Asterix huvipuistossa opastetulla kiertokäynnillä Pariisista Asterix puitoon. Varaa lippusi täältä!

Alkaen € 67.00
Tehtaanmyymälät

Tehtaanmyymälät

3.7
(3)

Vieraile La Vallée Village ostoskeskuksessa Pariisin ulkopuolella bussiajelulla Pariisista. Osta lippusi verkossa täältä!

Alkaen € 21.50
Reims Shampanja

Reims Shampanja

4.3
(3)

Nauti samppanjantäyteisestä päivästä! Tämä retki vetoaa varsinkin samppanjan ystäviin. Kierros tarjoaa yhdistelmän teknistä että yleistä tietoa samppanjasta sekä maistiaisia.

Alkaen € 150.50
Disneyland® by bus

Disneyland® by bus

4.4
(5)

Vieraile Pariisin Disneylandissa®! Etukäteen ostetuilla lipuilla säästyt jonottamiselta sekä Disneylandissa että Walt Disney Studios Parkissa ja pääset paikalle mukavasti bussikuljetuksella.

Alkaen € 109.80
Giverny ja Monét

Giverny ja Monét

5.0
(1)

Opastetut kierrokset Pariisista Givernyyn Monet'n kuuluisaan puutarhaan ja taloon. Liput Givernyyn ja Monet'n kotiin täältä!

Alkaen € 93.60
Normandian Maihinnousun Rannat

Normandian Maihinnousun Rannat

Nauti Pariisista lähtevästä opastetusta kokopäiväretkestä Normandian maihinnousun rannoille! Näe Pointe du Hoc, Omaha Beach, Arromanches ja Juno Beach. Tämä on erinomainen retki niille, jotka ovat kiinnostuneita toisesta maailmansodasta. Osta liput verkosta!

Alkaen € 203.00
Retki Mont-Saint-Michelin luostariin

Retki Mont-Saint-Michelin luostariin

Opastettu bussiretki Pariisista Mont Saint Michelin luostariin. Lippuja tälle opastetulle retkelle voi ostaa täältä!

Alkaen € 191.60
Disneyland® w. ohita jonot

Disneyland® w. ohita jonot

4.0
(3)

Varaa liput Disneylandiin® ennakkoon niin säästyt jonottamiselta sekä Disneylandissa että Walt Disney Studios Parkissa. Takuuvarmasti hauskaa koko perheelle!

Alkaen € 87.80
Fontainebleau Castle

Fontainebleau Castle

Osta liput Fontainbleau Castleen ja koe pala Ranskan historiaa vierailemalla tässä upeassa linnassa oppaan kanssa. Kävele kauniin puutarhan läpi ja näe upeat pronssipatsaat. Osta lippusi Fontainbleau Castleen täältä!

Alkaen € 74.30
Bussiretki Mont-Saint-Micheliin

Bussiretki Mont-Saint-Micheliin

Käy yhdessä Ranskan tunnetuimmista kohteista, uskomattomassa Unescon maailmanperintökohde Mont-Saint-Michelinissä. Tällä saarella näet mahtavan keskiaikaisen luostarin, joka sijaitsee saaren korkeimmalla kohdalla. Kyseessä on omatoimiretki, joten voit vapaasti suunnitella päiväohjelmasi. Retken hintaan sisältyy kuljetus Pariisista ja sinne takaisin sekä pääsyliput luostariin.

Sommen taistelukentät -retki

Sommen taistelukentät -retki

Nauti opastetusta retkestä Sommen taistelun alueille ja opi lisää ensimmäisen maailmansodan aikaisista tapahtumista. Tämän historiallisen retken aikana käydään alueen suurimmilla taistelualueilla, muilla alueen historiallisilla paikoilla ja ensimmäisessä ainoastaan ensimmäiselle maailmansodalle pyhitetyssä museossa. Retki kaikille historiasta kiinnostuneille!

09 2311 3541 09 2311 3541 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin