Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

  • Täysin turvatut varaukset

  • Maksa euroilla

  • Yli 3,5 miljoonaa myytyä lippua

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Crazy Horse

4.1 (54)

Koe upea show Pariisin ikonisessa Crazy Horsessa. Esitys on sarja legendaaristen Crazy Horse -tanssijoiden aistikkaita esityksiä, jotka keskittyvät naisvartalon ylistämiseen. Voit nauttia esityksestä sellaisenaan tai valita oheen samppanjan tai herkullisen illallisen.

Kohokohdat

- Näe uniikki Crazy Horse -kabaree
- Koe naiseutta juhlistava esitys
- Anna sensuellin tanssin lumota sinut
- Nauti esityksestä halutessasi samppanjan tai illallisen kera

Mitä odottaa?

Huoneen valot himmentyvät ja valokeila syttyy. Näet naisen siluetin tanssivan sensuellisti lavan läpi. Värit rävähtävät huoneeseen ja Pariisin Crazy Horse -näytös on alkaa!

Piikkikorot, kimalteet, punainen huulipuna ja mustat pitsiasut ovat vain osa upeaa näytöstä, jonka tulet kokemaan Crazy Horsessa! Tämä on kaikista Pariisin kabareista ikonisin - ja nykyinen show 'Totally Crazy!' ei takuulla jätä sinua kylmäksi. Ohjelma on täynnä värikkäitä valoja ja mielettömiä erikoistehosteita. Se on 65 vuotta häikäisevää luovuutta ja glamouria, koottuna yhteen lumoavaan esitykseen.

Crazy Horse on ollut toiminnassa vuodesta 1951 lähtien, ja se lumoaa ​​yleisöä yhä uudelleen ja uudelleen! Se on aito pariisilaistyylinen kabaree, joka ylistää naisvartaloa. Tulet siis näkemään lähes täysin alastomia ja aistikkaista tanssiesityksiä. Esitys on loistelias, viettelevä ja kiinnittää huomiosi tanssijoihin tavalla, jollaista et ehkä ole aiemmin kokenut. Anna Crazy Horsen kauniiden tanssijoiden lumota sinut!

Miten toimin?

Kuinka saan lippuni?

E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tulee vain tulostaa lippu ja tuoda se mukanasi Crazy Horseen tai näyttää lippu puhelimestasi.

Mitkä paikat minun kannattaa valita?

Näet Crazy Horsen istumapaikkakartan täältä. Huomioithan, ettemme voi myydä tiettyjä paikkoja tai pöytiä, vaan myymme ainoastaan lippuja eri kategorioihin. Emme myöskään myy Box VIP-paikkoja sivuillamme.

Miten toimin, jos haluan valita show'n illallisen kera?

Mikäli valitset esityksen illallisella, pääset nauttimaan herkullisesta kolmen ruokalajin illallisesta, joka sisältää puolikkaan viinipullon, puolikkaan kivennäisvesipullon sekä kahvin tai teen. Valikoima vaihtelee vuodenajasta riippuen.

Tarjoilu järjestetään Fouquet's -ravintolassa. Illallisen jälkeen voit siirtyä Crazy Horseen, jonne on noin kymmenen minuutin kävelymatka.

Tärkeää tietoa

Paikalla on pukukoodi: rento ja business casual. Solmio, puvut tai mekko ovat valinnaisia. Farkut, shortsit ja lenkkarit eivät ole sallittuja.

Lippukategoriat

Aikuiset (16+)
Alle 15-vuotiailta lapsilta on pääsy kielletty.

Sopiiko tämä minulle?

Esitys ei sovi lapsille. Alle 15-vuotiailta lapsilta on pääsy kielletty.

Aukioloajat

Tarkistathan saatavilla olevat ajat varauskalenterista.

Varaa nyt

Erinomainen: 4.1 – 54 Arvostelut

Varaa
Alkaen 130,30 €

ke, 1 hel 2023

Suosittu tuote

Välitön vahvistus

Mobiililippu saatavissa

Kesto: 1 tunti 30 minuuttia

Mitä sisältyy hintaan?

- Pääsylippu Crazy Horseen

- 'Totally Crazy' -esitys

- Valinnan mukaan: pelkkä esitys, esitys samppanjalla tai esitys illallisen kera

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Crazy Horse

Osoite
Crazy Horse 12 avenue George V 75008 Paris

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!