Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Historiallinen Pariisi

Alkaen € 59.6
Pariisi on vanha kaupunki joka perustettiin noin 2000 vuotta sitten Cité saarelle (Ile de la Cité ). Tämä kiertokäynti joka keskittyy Pariisin historiaan ja taiteeseen vie kaupungin vanhimpien osien kautta! Ensiksi ihastelun kohteita ovat Vendome aukio , vanha ooppera (Opera Garnier ), Le Grand Louvre, Hôtel de Ville (kaupungintalo), Bastille aukio, Rue Saint-Antoine, Marais piiri, Latinalaiset korttelit, Sorbonne, Collège de France, Panthéon, Luxemburg puisto (Senate) ja Saint-Germain des Prés .

Sieltä jatkamme lyhyen matkaa Cité saarelle missä osallistumme opastetulle sisäkierrokselle Notre-Dame katedraaliin (messun aikaan opas kertoo katedraalista ja sen kolmasta portaalista ulkopuolella koska messun aikaan puhuminen sisällä ei ole sallittua).
Notre-Dame vierailuun jälkeen hyppäämme veneeseen (Batobus) ja tulemme takaisin PARISCityVISION toimistolle joka on lähellä Louvren museota ja Tuileries puutarhaa.

Lisätietoja :
- Kesto: Lähes 4 tuntia.
- Kierros alkaa joka päivä klo 9.15.
- Messun aikaan opas kertoo katedraalista ja sen kolmesta portaalista ulkopuolella koska puhuminen sisällä ei ole sallittua.
- Talvella tai jos vedenpinta joessa on liian korkealla kierros voidaan tehdä kokonaan bussilla ilman venematkaa.
- Kiertokäynti alkaa ja loppuu PARISCityVISION toimistolta, osoitteessa 2 Rue Des Pyramides, 75001 Pariisi.

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (3-17)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Aukioloajat

Kierrokset alkavat joka päivä klo 9.15.

Aukioloajat

Saapumisohjeet

Historiallinen Pariisi