Etsi lippuja

Miksi ostaa meiltä?

Lippuja tapahtumiin Pariisissa

Tervetuloa sivustollemme PariisiLiput.fi, jossa on kattava valikoima lippuja kabareihin, nähtävyyksiin ja kierroksille Pariisissa. Voit hankkia liput nopeasti, vaivattomasti ja luotettavasti Moulin Rouge'iin tai Lido de Paris'in. Nauti lounas tai illallinen Eiffel-tornissa, lähde opastetulle kierrokselle Louvre'een, Seinen risteilylle tai vieraile Versailles'n palatsissa. Klikkaa eteenpäin!

  • Yli 3,4 miljoonaa myytyä lippua

    4000+ tuotetta 30 maassa

  • Täysin turvatut varaukset

    100% turvalliset maksutavat ja ostotapahtumat

  • Maksa euroilla

    Voit maksaa euroilla ilman lisäkuluja

Samankaltaisia elämyksiä

Samankaltaisia tuoteryhmiä

Versailles: all inclusive ohita jonot -päiväpassi

Alkaen 33,60 €

Tällä kaiken kattavalla päiväpassilla voit tutustua koko Versailles'n palatsin tiluksiin omaan tahtiisi. Tutustu palatsiin audio-opastuksen avustuksella, näe Trianons, Marie-Antoinette'en tilukset ja puutarhat, sekä sen upea musiikkisuihkulähde.

Kohokohdat

- Vieraile Versailles'n palatsissa omaan tahtiisi
- Voit lainata ilmaisen audio-opastuksen palatsiin
- Kuulet lisää Ranskan kuninkaallisesta historiasta
- Kulje kauniissa puutarhoissa
- Koe taianomainen musiikki- ja suihkulähdeshow
- Näe Petit Trianon & Grand Trianon
- Tutustu Marie Antoinette'en tilaan

Mitä odottaa?

Koe perusteellinen Versailles'n palatsi -elämys
Saapuessasi Versailles'n palatsille saat audio-opastussetin. Opastus on saatavilla 11 eri kielellä, mukaanlukien englanniksi, joten voit kierrellä palatsissa samalla oppien lisää Ranskan jännittävästä majesteettisesta historiasta.

Seuraavaksi voit kävellä palatsin puistossa ja hurmaavissa barokkityylisissä puutarhoissa, joissa on suihkulähteitä ja heijastavia altaita. Sinun kannattaa myös vierailla Trianon-tilalla, johon sisältyy Petit Trianon, Grand Trianon ja Marie-Antoinette'en tilukset.

Viikonloppuisin huhtikuusta lokakuuhun sinulla on mahdollisuus kokea upea musiikki- ja suihkulähdeshow. Puiston suihkulähteet heräävät eloon barokkimusiikin tahdissa, kuljettaen sinut kuninkaallisten aikakaudelle.

Meiltä voit hankkia sisäänpääsyliput Versailles'n palatsiin ilman pääsyä puutarhoihin.

Miten toimin?

Miten saan lippuni? 
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle Pariisiin. 

Miten lippu toimii?
Kun pääset Pariisin, mene ennen Versailles'n vierailua agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin lippuihisi. 

Miten kauan lippuni ovat voimassa?
Pääsylippusi Versailles'n palatsiin on käytettävissä haluamanasi päivänä viikon sisällä alkaen siitä päivästä, kun olet noutanut pääsylippusi PARISCityVISIONin toimistolta.

Millä kielillä audio-opastus on saatavilla?
Audio-opastus Versailles'n palatsiin on saatavilla 11 kielellä: ranskaksi, englanniksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi, venäjäksi, mandariinikiinaksi, japaniksi, portugaliksi, koreaksi ja puolaksi.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Kyllä, lasten lippuja on saatavilla 3-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Alle 3-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. 

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (3-17)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Vahvistus välittömästi

Tulostettava lippu

Saapumisohjeet

Versailles: all inclusive ohita jonot -päiväpassi

Osoite
2 rue des Pyramides 75001 Paris

×

Tuki

09 4272 0899 09 4272 0899

Tarvitsetko apua? Me autamme sinua mielellämme!