Etsi lippuja

Samankaltaisia elämyksiä

Pääsyliput Versailles'en sis. audio-opastuksen

Alkaen € 19.6

Tämä sisäänpääsylippu Versailles'n palatsiin tarjoaa mahdollisuuden tutustua keskeisiin valtiohuoneisiin omaan tahtiisi ja oppia lisää Ranskan kuninkaiden elämästä.

Kohokohdat:
- Vieraile Versailles'n palatsissa
- Ostetuilla lipuilla
- Voit lainata ilmaisen audio-opastuksen
- Kuulet lisää Ranskan kuninkaallisesta historiasta
- Sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille lapsille

Tutustu ihmeelliseen Versailles'en
Saapuessasi Versailles'n palatsille saat audio-opastussetin. Opastus on saatavilla 11 eri kielellä, mukaanlukien englanniksi, joten voit kierrellä palatsissa samalla oppien lisää Ranskan jännittävästä majesteettisesta historiasta.

Vieraile eleganteissa kuninkaan huoneissa ja vaikuttavassa peilisalissa, joka on kerran toiminut palatsin vieraiden vastaanottosalina, sijoittuen palatsin upeiden puutarhojen yläpuolelle.

Mikäli haluat tutustua paremmin palatsin puutarhoihin ja muihin rakennuksiin, tarjoamme lippuja myös vaihtoehtoon Versailles'n palatsin alue, sis. audio-opastuksen ja puutarhat.

Miten saan lippuni? 
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle Pariisiin. 

Miten lippu toimii?
Kun pääset Pariisin, mene ennen Versailles'n vierailua agenttimme PARISCityVISIONin toimistolle vaihtamaan e-lippusi varsinaisiin lippuihisi. 

Miten kauan lippuni ovat voimassa?
Pääsylippusi Versailles'n palatsiin on käytettävissä 
valitsemanasi päivänä viikon sisällä lähtien siitä päivästä, kun olet vaihtanut pääsylippusi PARISCityVISIONin toimistolla.

Onko lasten lippuja saatavilla?
Ei, mutta alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa.
 

Lippukategoriat

Aikuinen (18+)
Lapsi (3-17)
Sylilapsi (0-2): Ilmaislippu

Varaa

tii, 25 syy 2018

Saapumisohjeet