CDG jaettu lentokenttäkuljetus

CDG jaettu lentokenttäkuljetus

Hinta/henkilö alkaen € 24.00

Älä stressaa liikkumisestasi ja julkisesta liikenteestä ja taksille huitomisesta, vaan valitse kustannustehokas jaett ukuljetus, ja lomasi Pariisissa voi alkaa ilman häslinkiä! Kuljettajamme tapaa sinut Charles de Gaullen lentoasemalla Pariisissa ja vie sinut hotelliisi.

Riippumatta siitä oletko matkalla yksin, pariskuntana tai suuren ryhmän kanssa, meidän kokeneett ja ammattitaitoiset kuljettajat varmistavat, että kuljetuksesi Charles de Gaullen lentoasemalta käy vaivattomasti!

Tästä voit tilata nopean , tehokkaan ja yksityisen jaetun kuljetuksen Charles de Gaullen lentoasemalta ja hotellillesi. Meidän ovelta ovelle politiikka takaa kuljetuksen niin hotellille kuin myös takaisin lentokentälle kun on aika palata kotiin.

Varaa yksityinen Charles de Gaullen lentokenttäkuljetus täältä! 

Tärkeää tietoa:
- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja tulosta lippu ja ota se mukaasi matkalle.
- Ennen kuin päätät tilauksesi, sinulta tullaan pyytämään matkustajien nimiä, saapumis/lähtöpäivämäärät, lentotiedot ja hotellin nimi, osoite sekä puhelinnumero, jotta voimme järjestää kuljetuksen sinulle.
- Lastenlippua ei ole erikseen hinnolteltu.
- Toimitamme erilaisen auton hakemaan riippuen päivästä ja matkustajien määrästä. (sedan/pieni pakettiauto)
- Sallitut matkatavarat per henkilö: matkalaukku + yksi henk.koht matkatavara.
- Hinta sisältää tipin, verot yms kulut.

 

Erinomainen 4.2

4.2 5 customer reviews
Jaettu lentokenttäkuljetus

Kaikki sujui mainiosti.
Kuski odotti porttien ulkopuolella valmiina.
Aamuruuhka oli pahimmillaan ja matka hotellille kesti noin tunnin.

Anu, Forssa
KES, 01 HEL 2017
4.2
Loistava palvelu

Lentokenttäkuljetukset sujuivat todella hienosti. Saavuimme Pariisiin myöhään ja lasten kanssa oli turvallista kun kuljettaja oli kentällä vastassa. Saimme saman kuljettajan myös paluumatkalla ja palvelu oli loppuun asti tyylikästä. Kuljettaja oli todella ammattitaitoinen!

Minna, Turku
MAA, 22 KES 2015
4.2
Shared Airport Transfer

Kaikki sujui todella hyvin, eikä aikataulut olleet liian tiukkoja. Noutoaika oli loistava ajatellen lähtevää lentoa, noutoaika oli sopiva, ehdimme hyvin hoitaa kenttämuodollisuudet ja aikaa jäi kahvin nauttimiseenkin! Voin suositella palvelua muillekin!

Sanna, Riihimäki
TII, 28 LOK 2014
4.2
Kuljetus Lentokentältä Pariisin keskustaan - hyvin toimi!

Kuski puhui ranskaa ja soitti hyvää jazzia. Olin ainut koko isossa autossa ja tästä palvelusta mielellään sen 24 euroa maksoikin. Turvallista kyytiä suoraan kentältä omalle hotellille keskustaan.
Varmasti olisin päässyt halvemmalla metro/juna-yhdistelmällä, mutta tällä taksilla ei saa kipeitä niskoja eikä tarvitse kantaa laukkuja metron portaissa ylös alas.

Riikka, Espoo
PER, 27 KES 2014
4.2
CDG-Pariisin keskusta

Kuljetuksen varaaminen ja maksaminen oli erittäin helppoa. Varauksen yhteydessä kysytään lennon numero ja saapumisaika, mutta silti kuljettaja ei ollut vastassa vaan ACS:lle piti soittaa. Puhelimessa asiointi oli aika vaikeaa englannin kielellä ja jouduin pyytämään apua ranskalaiselta ohikulkijalta. Loppujen lopuksi kuljettaja tuli ja vei meidät hissillä ensin parkkihalliin jossa auto oli. Ei ollut kovin miellyttävää näin naisihmisenä lähteä vieraan miehen mukana kellarikerroksiin. Paluumatka hotellilta lentokentälle sujui huomattavasti jouhevammin; kuljettaja tuli silloin kuin oli sovittu ja vei meidät suoraan terminaalin ulko-ovelle eikä parkkihalliin.

Susa, Imatra
LAU, 14 KES 2014
4.2

Varaa liput

Valitse päivämäärä
CDG jaettu lentokenttäkuljetus Tietoja

CDG jaettu lentokenttäkuljetus
Hinta on per henkilö. Central Paris postikoodi 75XXX.

Tietoja

CDG jaettu lentokenttäkuljetus
Joka päivä 06:00-20:00

Ohjeet

Ohjeet
Katso missä Charles de Gaullen lentokenttä sijaitsee

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin