Pariisi passi

Pariisi passi

Hinta/henkilö alkaen € 149.00

Pariisi passilla ilmainen sisäänpääsy yli 60 huippunähtävyyteen Pariisissa. Vieraile nähtävyyksissä kuten Louvre, Notre Damen katedraali, Palace of Versailles, Arc de Triomphe, Seine River risteily tai Hop on hop off bussikierros.

Pariisi passi sisältää opaskirjan, joka auttaa sinua päättämään ja suunnittelemaan vierailut nähtävyyksissä ja myös kuinka liikkua nähtävyyksille. Jotta liikkuminen olisi helpompaa, sisältää passi myös rajattoman julkisen liikenteen käyttöoikeuden alueilla 1-3. 

Passin voi valita 2, 3, 4 tai 6 päivää, riippuen siitä kuinka kauan viivyt Pariisissa.  Säästät rahaa ja aikaa joka tapauksessa hankkimalla passin! 3 päivää pass sisältää 2 päivän museopassi.

Tärkeää tietoa: 

- Pian varauksesi vahvistamisen jälkeen saat e-lipun sähköpostiisi. Ole hyvä ja ota tämä lippu mukaasi matkalle.

- Sinun tulee hakea Pariisi passisi The Paris Deskiltä Pariisista. Valitettavasti, passia ei voida toimittaa kotiosoitteeseesi.

- Lapsi on 4-11-vuotias.

- Pariisi passisi aktivoituu käyttäessäsi sitä ensimmäisen kerran, mutta aloittaaksesi sen käytön tulee sinun kirjoittaa päivämäärä ja allekirjoituksesi passiin/Pariisi museo ja monumentti -passiin sekä Visite matkakorttiin. 

- Sinun tulee myös kirjoittaa Pariisi Visite matkakortin sarjanumero lippuusi jonka olet saanut lippuautomaatista. Kortti ja lippu tulee säilyttää yhdessä niiden käytön ajan ja ne tulee esittää mahdollisessa lipuntarkastuksessa. 

 

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Pariisi passi Tietoja

Pariisi passi
Nouda lippusi täältä:
Paris Pass Desk:
Big Bus Ticket Shop,
11 Avenue de L’Opera,
75001 Paris

Tietoja

Pariisi passi
Avoinna: Päivittäin 9.30 - 18.30

Ohjeet

Ohjeet
Lähin metroasema: Pyramides

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin