Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Punainen mylly ja jokilaivaristeily

Hinta/henkilö alkaen € 188.10

Haluatko tehdä Pariisin matkastasi vieläkin taianomaisemman? Kokeile Seinen risteilyä, jota seuraa ilmiömäinen show Moulin Rougessa. Illasta tulee unohtumaton!

Kohokohdat:
- Ilta, jonka tulet muistamaan lopun ikääsi
- Risteily Seinen maisemissa
- Ilmiömäinen show Moulin Rougessa
- Puoli pulloa samppanjaa

Unohtumaton ilta
Ilta alkaa jokiristeilyllä Seinellä. Ota hyvä asento ja rentoudu katsellen Pariisin kauniita, valaistuja rakennuksia ja nähtävyyksiä.

Riteilyn jälkeen bussikuski vie teidät uskomattomaan Moulin Rougeen, jossa näette show*n, joka hakee vertaistaan! Féerie on vaikuttava kahden tunnin show, joka on täynnä höyheniä, tekojalokiviä, glitteriä, ylenpalttisia puitteita, akrobaatteja, musiikkia ja tietenkin kuuluisaa ranskalaista can can -tanssia!

Kuinka saan liput?
Pian ostotapahtuman jälken saat sähköpostiisi e-lipun, joka tulostetaan ja otetaan mukaan kierrokselle.

Mistä retki alkaa?
Retki alkaa PARISCityVISIONIN toimistoltamme. Osoite on merkitty lippuun.

Olethan paikalla 30 minuuttia ennen lähtöaikaa.

Mihin retki päättyy?
Retki päättyy lähtöpaikkaansa PARISCityVISIONIN toimistolle. Matkustajilta kysytään bussissa missä hotellissa he asuvat ja jos hotelli sijaitsee Pariisin keskustassa, bussi voi pysähtyä hotellilla.

Kuinka kauan retki kestää?
Retken kesto on noin 5-6 tuntia.

Onko Moulin Rougeen pukukoodia?
Kyllä, pukukoodi on casual tai casual business. Solmi, puku ja mekko ovat vapaaehtoisia, mutta farkkuja, shortseja tai tennareita ei saa olla.

Saako lapset osallistua?
Moulin Rouge ei sovellu lapsille. Alle 6-vuotiaat lapset eivät saa tulla Moulin Rougeen.

Tärkeää tietoa:
- Moulin Rouge on hyvin suosittu paikka ja perjantain ja lauantain esitykset  ovat usein myyty loppuun kuukausia etukäteen. Joten mitä aikaisemmin varaat liput, sen parempi. Jos pääset Moulin Rougeen muulloin kuin viikonloppuna, on lippuja helpompi saada.
- Tilaa Moulin Rougessa on rajoitetusti, joten paikka voi tuntua ahtaalta.

 

Erittäin hyvä 3.8

3.8 5 customer reviews
punainen mylly ja jokiristeily

Jokiristeily oli tyydyttävä. Tulimme alukselle niin myöhään, että se oli lähes täysi ja jouduimme paikkaan josta ei nähnyt toiselle puolelle ollenkaan. Rantaan tultua odotimme jotain toista autoa yli puoli tuntia, autoa ei kuitenkaan tullut näin tulimme taas Punaiseen Myllyyn myöhässä ja paikka oli ihan täynnä meidät sijoitettiin hajapaikoille (pylvään taakse) esitys oli hyvä hotelliin paluu toimi erinomaaisesti

Marja-liisa, Tampere
MAA, 26 ELO 2013
3.8
Moulin Rouge ja Seinen risteily

City Raman konttori löytyi kännykän karttaohjelmalla helposti ja lippujen vaihto sujui ilman ongelmia. Linja-autolla siirryttiin Seinen rannalle ja mukana oli opas, joka selvitti humoristisesti, mutta asiallisesti kaiken tarvittavan iltaa varten. Seinen risteily oli mukava ja monet Pariisin nähtävyydet ehdittiin näkemään Seineltä käsin. Aluksessa oli penkkien yhteyteen kiinnitetty tietopuhelimet, joista sai muutamalla yleisellä kielellä valittua halutun kanavan kertomaan ohitetusta kohteista. Itse en sitä juurikaan käyttänyt, vaan halusin täysin keskittyä kauniisiin maisemiin ja kuvailla kohteita. Kun jokiristeilijä saapui takaisin päin alkoi ilta hämärtää ja tunnemmallisia valoja syttyi moniin rannan kohteisiin. Eifeltornikin oli valaistu ja juuri, kun laivamme saapui rantaan, niin Eifeltornin valot alkoivat vilkkua ja sitä kesti muutaman minuutin. Jos jotain negatiivista yrittää löytää, niin laivan penkit olivat kuluneet ja nuhruiset ja pientä remonttia kaipaavat.
Aivan laivan vierellä odotteli linja-automme ja oppaamme ja kuljetus Moulin Rougeen alkoi. Linja -auto jätettiin 200m päähän Punaisesta Myllystä ja siirryttiin jalkaisin kohteeseen. Odoteltiin n.15 minuuttia, jotta aikaisemman näytöksen katselijat pääsivät ulos. Sen jälkeen ryhmämme siirtyi sisälle varsin nopeasti pienen turvatarkastuksen läpi. Pöytiin ohjailu sujui nopeasti ja shamppanjapullot odottivat jääkulhossa valmiina. Tarjoilija poksautti ensimäisen auki ja kaatoi laseihin. Ohjelma alkoi ajallaan ja oli korkeatasoinen sisältäen yllätysmomentteja, joita ei tässä tietenkään ole syytä kertoa. Meitä oli samassa pöydässä vaimoni lisäksi pariskunta Australiasta sekä Japanista joiden kanssa jaoimme shamppanjan ja puhelimme hauskoja. Shown jälkeen olisi vielä ollut mahdollisuus päästä linja-autolla hotellin lähelle, mutta meidän hotellimme sijaitsi Montemartrella, joten kävellimme hotellille ja hieman fiilistelimme punaisten lyhtyjen alueella kuitenkin ohittaen houkutukset. Vaimoni oli aikaisemmin ollut myös Lidossa ja piti sitä hieman tasokkaampana lähinnä johtuen uudemmista teatterein rakenteista. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä kokoi pakettiin ja se vastasi täysin niitä odotuksia, joita meillä oli.

Hannu, Rauma
PER, 09 ELO 2013
3.8
Risteily + punainen mylly

Hyvin järjestetty kokonaisuus, oppaat pitivät asiakkaista hyvin huolta. Show ja näkyvyys erinomaiset. Suosittelen.

Pentti, Lahti
TII, 14 TOU 2013
3.8
Punainen mylly ja jokilaivaristeily

n Punainen mylly ja jokilaivaristely oli erittäi hyvä,pientä jonotusta oli ,mutta se kuuluu siihen

Alexander, Helsinki
MAA, 15 HUH 2013
3.8
Punainen Mylly ja jokilaivaristeily

Punaisen Myllyn varieetee aivan loistava ja monipuolinen, kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa.
Jokilaivaristely kannattaa ottaa lounas-tai päivällisristelynä. Pelkkä ristely ilman tarjoilua vaatimaton ja
ahtaan tuntuinen.

Lasse, Ohkola
MAA, 15 HUH 2013
3.8

Varaa liput

Valitse päivämäärä
Punainen mylly ja jokilaivaristeily Tietoja
Punainen mylly ja jokilaivaristeily, PariisiLiput.fi

Punainen mylly ja jokilaivaristeily
Olethan PARISCityVISIONIN toimistolla viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä
2 Rue des Pyramides 75001 Paris 

Tietoja

Punainen mylly ja jokilaivaristeily
Kierros alkaa joka ilta klo 20:00
1/4 - 31/10

Ohjeet

Ohjeet
Ota maanalaisen linja 1 Tuileries-asemalle

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin