Crazy Horse

Crazy Horse

Hinta/henkilö alkaen € 110.30

Nauti upeasta kabareesta Pariisin ikonisessa Crazy Horsessa! Show sisältää legendaaristen Crazy Horsen tanssijoiden esittämiä esteettisiä ja visuaalisia kuvaelmia.

Kohokohdat:
- Nauti uniikista show'sta Pariisissa
- Näe show'n sensuelli tanssityyli
- Valitse vaihtoehdoista Show & Champagne, Dinner & Show tai Show Only

Koe mukaansatempaava show Crazy Horsessa
Crazy Horse Paris on Pariisin ikonisin kabaree.

Voit valita vaihtoehdoista Show & Champagne, Dinner & Show tai Show Only.

Crazy Horse on aito pariisilaishenkinen kabaree, joka juhlistaa naisen kehoa. Näin ollen näet lavalla meilkein alastomia tanssijoita ja monia sensuelleja tansseja. Jos tämä on sinusta loukkaavaa, älä varaa lippuja Crazy Horseen.

Nauti illallinen ennen show'ta
Jos valintasi on Dinner & Show, hintaan sisältyy herkullinen kolme ruokalajin menu, puoli pulloa viiniä, puoli pulloa mineraalivettä ja kahvia/teetä. Menun sisältö vaihtelee sesongeittain.

Illallinen on joko ravintolassa Chez Francis tai Fouquet’s, jonka jälkeen voit kävellä Crazy Horseen katsomaan show'ta. Ravintoloista on max. 10 minuutin kävelymatka Crazy Horseen.

Miten saan lippuni?
E-lippu lähetetään sähköpostiisi pian varauksen vahvistuksen jälkeen. Sinun tarvitsee vain printata lippusi ja tuoda se mukanasi Crazy Horseen.

Kuinka kauan show kestää?
Show kestää 1,5 tuntia.

Mitkä paikat minun kannattaa valita?
Näet Crazy Horsen istumapaikkakartan tästä. Huomioithan, ettemme voi myydä tiettyjä paikkoja tai pöytiä, vaan myymme ainoastaan lippuja eri kategorioihin. Emme myöskään myy Box VIP-paikkoja sivuillamme.

Onko Crazy Houseen pukeutumiskoodia?
Kyllä, pukeutumiskoodi on casual ja business casual. Kravaatit, puvut ja mekot ovat vapaaehtoisia. Farkkuja, shortseja ja urheilujalkineita ei sallita.

Onko lasten mahdollista tulla show'hun?
Show ei sovi lapsille.

 

 

Erinomainen 5.0

5.0 1 customer reviews
Kabareen aatelia

Aiemmin on Pariisissa tullut nähtyä Moulin Rouge pariin otteeseen ja Lido kertaalleen, mutta Crazy Horse oli näistä ylivoimaisesti paras ja totaalisen positiivinen kokemus. Hieman rohkeampi kuin nuo kuuluisammat esitykset, mutta erittäin hyvällä maulla toteutettu ja ammattitaito aivan omaa tasoa sekä esiintyjillä että taustavoimilla (valot, äänimaailma jne.). Showsta poistuu hymy huulilla ihmetellen juuri näkemäänsä, josko oli edes totta!
Onneksemme saimme erittäin hyvät paikat kolmannesta rivistä keskeltä katsomoa, joten tuo ei ainakaan haitannut tunnelmaa.
Suosittelen kaikille vähemmän tiukkapipoisille, mutta korkeatasoista viihdettä arvostaville. Esitys varmaan miellyttää enemmän meitä miespuolisia, mutta oli siellä lyhyt osuus naisiakin varten, joskin vain johdantona numeron varsinaista huipennusta varten, joka oli erittäin hämmästyttävä hyvässä mielessä.

Esko-pekka, Hämeenlinna
TII, 08 JOU 2015
5.0

Varaa liput

Päivämäärä
Hae
Crazy Horse Tietoja

Crazy Horse
Crazy Horse
12 avenue George V
75008 Pariisi

Tietoja

Crazy Horse
Show sis. puoli pulloa shampanjaa:
Su-pe klo 20.15 ja 22.45.
La klo 19.00, 21.30 ja 23.45.

Illallinen & show:
Su-pe: illallinen klo 18.30 ja show klo 20.15; illallinen klo 20.30 ja show klo 22.45.
La: Illallinen klo 19.30 ja show klo 21.30; illallinen klo 21.30 ja show klo 23.45.

Saapumisohjeet

Saapumisohjeet
Jos olet varannut ainoastaa show'n, mene metrolla Alma Marceau -asemalle, josta on vain 5 minuutin matka Crazy Horseen. Jos olet varannut illallisen ravintolassa “Chez Francis” ennen show'ta, mene metrolla Alma Marceau -asemalle. Mikäli olet varannut illallisen ravintolassa “Fouquet’s” ennen show'ta, mene metrolla George V -asemalle.

Katso karttaa Katso karttaa

09 4272 0899 09 4272 0899 Sähköposti Sähköposti


Ostoskoriin